oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 już mnie noga boli pomasować?? :gwizdanie: W takim ze dzis nawaliliscie sporo stron.. 47 minut 7 stron.. my sie nie opier.....amy no za jakiś rok będziemy mieli najwięcej postów :gwizdanie: takich z sensem of kors :polew: z za***istym sensem :gwizdanie: a nie :> ?? ja tam tu widzę sens :gwizdanie:
odzim Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 dzisiaj jakoś nie moge zlapać klimatu , sprawdze jutro jak wam poszlo BRYnoc
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 jutro się kurfa wszyscy musimy znieczulić bo Król nam nie popuści
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 dawajta dawajta, mody śpią więc wolna amerykanka no to zdejmuj spodnie o rzesz kurfa ... nie to miałem na muśli oziu k**wa, nie mogę dzieciaka aż obudziłem
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Wlasnie widze.. Brynia kwestia tylko taka: w jakim czasie..? nikt spać dzisiaj nie poójdzie jak 300 nie bedzie to kim jest Tomaszu??
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 idę zdjąć soczewki bo mi kurfa mgłą zachodzą i nie mogę pisać
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Wszystko spi tylko Radom czuwa.. a jak!! takie są Radomskie klymaty!! jutro się kurfa wszyscy musimy znieczulić bo Król nam nie popuści Tobie na pewno coś popuszczę :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 On ma dzisiaj wychodne...miał cięzki dzień
mokom69 Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a tak apropo sprzedam szyber dach do łodzi podwodnej są chętni??
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Tobie na pewno coś popuszczę :gwizdanie: w takim razie naj......ię sie zanim po mnie przyjedziesz
ykk Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Wszystko spi tylko Radom czuwa.. a jak!! takie są Radomskie klymaty!! Nie wiem, bo nie bylem..
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 idę zdjąć soczewki bo mi kurfa mgłą zachodzą i nie mogę pisać nosisz soczewki? oZiX wie o tym?
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 idę zdjąć soczewki bo mi kurfa mgłą zachodzą i nie mogę pisać nosisz soczewki? oZiX wie o tym? jutro wpadnę w okularach może mnie nie pozna
Gość Michał Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Wszystko spi tylko Radom czuwa.. a jak!! takie są Radomskie klymaty!! Nie wiem, bo nie bylem.. to wpadaj wieczorkiem
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 On ma dzisiaj wychodne...miał cięzki dzień Nie przypominam sobie abym dał mu zezwolenie na odejście! Jutro spotka go kara chłosty :bicz3: Tobie na pewno coś popuszczę :gwizdanie: w takim razie naj......ię sie zanim po mnie przyjedziesz spoko będziesz łatwiejszy :gwizdanie: idę zdjąć soczewki bo mi kurfa mgłą zachodzą i nie mogę pisać nosisz soczewki? oZiX wie o tym? wiem i sam mam takie owo wynalazki w paczałkach! idę zdjąć soczewki bo mi kurfa mgłą zachodzą i nie mogę pisać nosisz soczewki? oZiX wie o tym? jutro wpadnę w okularach może mnie nie pozna Ciebie poznam i w ciemności!! Po omacku!! Jesteś taki męski
mcm Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 Ciebie poznam i w ciemności!! Po omacku!! Jesteś taki męski to ja kurfa nie jadę
oZiX Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 UWAGA!! Król mówi: SPAĆ![br]Dopisany: 15 Maj 2009, 01:01_________________________________________________ Ciebie poznam i w ciemności!! Po omacku!! Jesteś taki męski to ja kurfa nie jadę boisz się?[br]Dopisany: 15 Maj 2009, 01:01_________________________________________________zajmę się Toba tylko wtedy jak mnie Kobitki nie będą chciały
Rekomendowane odpowiedzi