tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Bry Dzień Skarbeńki :> Złotko No to teraz to już musicie przyjechać.
Wąski Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Bry Dzień Skarbeńki :> Złotko No to teraz to już musicie przyjechać. ja już do Was jadę ............ tylko nie mogę dojechać ,spokojnie robi się ciepło namiot coś się wymyśli :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ja już do Was jadę ............ tylko nie mogę dojechać ,spokojnie robi się ciepło namiot coś się wymyśli :gwizdanie: Ale ja nie mówię, żebyś sam przyjeżdżał! Zapraszam min. 1 kpl. w samochodzie.
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 EEEEEEEE to ja nie jadę No dobra, 4 osoby, bo w piuntkę to faktycznie ciasno..
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 Nosz fak. łaza? Łajza oj chyba miałeś dziś zły sen
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oj chyba miałeś dziś zły sen Dziś nie, ale za każdym razem jak idę spać to się tego boję.
Wąski Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 EEEEEEEE to ja nie jadę No dobra, 4 osoby, bo w piuntkę to faktycznie ciasno.. jestem duży i dużo miejsca potrzebuję
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 czasem jest 8 i nie jest ciasno, ale to zaleta marki Cytryna Jeej, jak miło, że na forum Audi docenia się Cytroneta. [br]Dopisany: 20 Maj 2009, 08:45_________________________________________________ jestem duży i dużo miejsca potrzebuję To bierz swój wózek i siadaj za kierownicę - kierowca ma zawsze najwięcej miejsca.
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 oj chyba miałeś dziś zły sen Dziś nie, ale za każdym razem jak idę spać to się tego boję. oj nie bój się będzie git byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: EEEEEEEE to ja nie jadę No dobra, 4 osoby, bo w piuntkę to faktycznie ciasno.. jestem duży i dużo miejsca potrzebuję eee nie martw się!! Jak się dobrze popieści to się wszędzie zmieści!
tomaszu Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: Rozwiń temat... Na spocie byłem, ale szybko odjechałem. Wąski, tylko przypadkiem nie pakujcie się nam w najbliższy piątek, bo będziemy zajęci... :gwizdanie: Zapraszamy w każdy inny piątek.
Wąski Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 I jak tu się umawiać pierw zapraszają a potem :gwizdanie:[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 08:55_________________________________________________ byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: Rozwiń temat... Na spocie byłem, ale szybko odjechałem. Wąski, tylko przypadkiem nie pakujcie się nam w najbliższy piątek, bo będziemy zajęci... :gwizdanie: Zapraszamy w każdy inny piątek. No to teraz to dopiero zachciłeś kolegę :wink4: :polew:
oZiX Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 byłeś wczoraj w Wawie na spocie?? Bo mówią tam o nas chyba nie wiedzieli że ja to ja :gwizdanie: Rozwiń temat... Na spocie byłem, ale szybko odjechałem. Wąski, tylko przypadkiem nie pakujcie się nam w najbliższy piątek, bo będziemy zajęci... :gwizdanie: Zapraszamy w każdy inny piątek. no ja dotarłem o 21 bo miałem awarię na budowie i musiałem kupić zlewy wszystkie:P i agd pisałem wczoraj że siedze sobie ładnei cicho jak zawsze tam i chyba Adrian mówi do kogoś no mówią że sie _KOCHAMY_[br]Dopisany: 20 Maj 2009, 08:56_________________________________________________lepiej jak przyjedzie teraz to przynajmniej będzie wiedział co go ominęło :gwizdanie: :gwizdanie: i jacy jesteśmy naprawdę SUPER :evil:
Rekomendowane odpowiedzi