oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Kredu to wpadaj na spota zrobimy zapoznanie z ekipą RFS przed Zlotem, żebyście w szoku nie byli do zlotu będę jechał na 100% wieć postaram się tak wykombinować żeby sie na Waszego spota załapać dajesz znać wcześniej to się możemy zorganizować w inny dzień na małą macankę
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no to zabrzmiało jak wyzwanie :naughty: tą drogę znam jak własną kieszeń wieć a ja znam jak kieszeń Kredu
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tyle wiary i nikt nie piszę nic;/ to może ta wiara za słaba jednak wstydzą się ludzie ja jako Król mam obowiązek was ugościć jak ta lala!! i zabawiać w każdy sposób :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:16_________________________________________________ no to zabrzmiało jak wyzwanie :naughty: tą drogę znam jak własną kieszeń wieć a ja znam jak kieszeń Kredu to ja też chętnie poznam tą kieszeń :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 i zabawiać w każdy sposób :gwizdanie: :gwizdanie: w każdy to może lepiej nie, my jesteśmy normalni :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no to zabrzmiało jak wyzwanie :naughty: tą drogę znam jak własną kieszeń wieć tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Aneczka, daj spokój,nie podpuszczaj
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Madas powiedz mu....
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no to zabrzmiało jak wyzwanie :naughty: tą drogę znam jak własną kieszeń wieć tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Pozwolę sobie napisać: Kochanie nie możesz to zbyt ryzykowne, ale siłą Cię nie zatrzymam... jak uraziłem to przepraszam:([br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:18_________________________________________________ tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Madas powiedz mu.... chyba jej to nasza Kólowa
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 to może ta wiara za słaba jednak watpisz w RFS? :cwaniak1:
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Kredu ma 270 KM to nie będzie sprawiedliwe aaaa i 404 NM
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 jestem już robaczki synka usypiałem... widzę że tęskniliście i że gości spamerów mamy
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 i zabawiać w każdy sposób :gwizdanie: :gwizdanie: w każdy to może lepiej nie, my jesteśmy normalni :gwizdanie: to jak my wszyscy tu co nie ludziska?[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:19_________________________________________________ tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Kredu ma 270 KM to nie będzie sprawiedliwe aaaa i 404 NM zief!! ZIEF ZIEF!! aż mi się spać zachciało...
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 jestem już robaczki synka usypiałem... widzę że tęskniliście i że gości spamerów mamy poetów :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 jestem już robaczki synka usypiałem... widzę że tęskniliście i że gości spamerów mamy ja bardzo![br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:20_________________________________________________ tak, to ja podejmuję wyzwanie na tej trasie też ją dobrze znam, nawet ostatnio w sobote jechałam :gwizdanie: Kredu ma 270 KM to nie będzie sprawiedliwe aaaa i 404 NM nie liczy się samochód a kierowca :gwizdanie: :gwizdanie: albo kierowniczka
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 jestem już robaczki synka usypiałem... widzę że tęskniliście i że gości spamerów mamy poetów :gwizdanie: no tu u nas sami poeci i erotomani gawędziarze :>
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ale ja się mogę ścigać mam ok 140 KM i Niutów pewnie mniej niż w seri ....dawajcie jakiegoś Krdensa
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 nie liczy się samochód a kierowca :gwizdanie: :gwizdanie: albo kierowniczka Madas powiedz mu wiecej :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ale ja się mogę ścigać mam ok 140 KM i Niutów pewnie mniej niż w seri ....dawajcie jakiegoś Krdensa ja wystawie mojego Pinkiego w cabrio coupe na niego nie znalazł się jeszcze żaden mocny i wszyscy się go boją
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam na ściganki to się nie nadaję .... ale swojego ściganta na zlocie wystawiam będą jaja jak berety
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 O cholera wreszcie przeczytałam te 60 stron które nawaliliście jak mnie nie było Widzę, że nadal trzymam się w pierwszej dziesiątce w ilości postów u was wątku więc nie jest ze mną tak źle. :polew: Brynia kochanie no to widzimy się w sobotę na kilka godzinek. Wiecie, że dzisiaj się mnie zapytali na spocie w Wawie czy noszę białe bawełniane majtki ? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi