Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 no byłem raz i frajda na gokartach niesamowita ......
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 załatwiasz zakwaterowanie i flaszkę my bierzemy dobrą zabawę i jesteśmy
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie dla nas też dla was przede wszystkim a już na pewno dla ciebie i rózowego
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno ....
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 załatwiasz zakwaterowanie i flaszkę my bierzemy dobrą zabawę i jesteśmy z zakwaterowaniem nie ma problemu kilka osób bez problemu przenocujemy a flaszki Ci u mnie pod dostatkiem jeszcze mi po weselu z 30 w domu zostało [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:37_________________________________________________ ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno ....
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... masz u mnie flaszkę!
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 a jak chcecie sie sprawdzić faktycznie na torze to zapraszamy do Poznania na gokarty - mamy super fajny profesjonalny tor wtedy widać kto i co potrafi i bez ryzyka utraty zdrowia z Radomia 3h i jesteście w Poznaniu może kiedyś wpadniecie pewnie, chętnie :> ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie tia a w sobotę???????????? byłem do tego przymuszony ale nie widziałaś jak się mocno trzymałem :>
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 załatwiasz zakwaterowanie i flaszkę my bierzemy dobrą zabawę i jesteśmy z zakwaterowaniem nie ma problemu kilka osób bez problemu przenocujemy a flaszki Ci u mnie pod dostatkiem jeszcze mi po weselu z 30 w domu zostało [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:37_________________________________________________ ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... no to gitara co Wy na yo RFS-i??[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:39_________________________________________________ ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... ja też mam dla kogo, ale nie gadaj że Cię nie ponosi bo mnie niestety zbyt często ale Ty znasz umiar;) i wiesz kiedy Ci wolno
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... ja też mam dla kogo, ale nie gadaj że Cię nie ponosi bo mnie niestety zbyt często teraz nie ale juz prawie mial za pkt prawko zabrane wieć wiesz.... :gwizdanie: jak spokojnie jeździł
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... ja też mam dla kogo, ale nie gadaj że Cię nie ponosi bo mnie niestety zbyt często mnie raczej nie ....nie mam we krwi tego ścigania .... Kuredu to ma we krwi i jest na prawdę niezły wyszło na gokartach tak naprawdę .... ja nie będę mówił jak mi wyszło .... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... ja też mam dla kogo, ale nie gadaj że Cię nie ponosi bo mnie niestety zbyt często mnie raczej nie ....nie mam we krwi tego ścigania .... Kuredu to ma we krwi i jest na prawdę niezły wyszło na gokartach tak naprawdę .... ja nie będę mówił jak mi wyszło .... :gwizdanie: to musi mieć kozackiego Anioła
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 ja odpuszczam takie prędkości poza torem, już nie żyję tylko dla siebie no ja też mam dla kogo żyć .... jak widać w podpisie nie ma co szaleć za mocno .... ja też mam dla kogo, ale nie gadaj że Cię nie ponosi bo mnie niestety zbyt często oj tak zbyt często, jakoś tak co 2 minuty
Madas Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 teraz nie ale juz prawie mial za pkt prawko zabrane wieć wiesz.... :gwizdanie: jak spokojnie jeździł no tak ale to za prędkości 150-170 .... 250 to jechałem raz w życiu i to z Tobą na A2 ... frajda była ...nie powiem ... ale ciężko się od Was wydostać
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Brynia kochanie no to widzimy się w sobotę na kilka godzinek. Wiecie, że dzisiaj się mnie zapytali na spocie w Wawie czy noszę białe bawełniane majtki ? :polew: Kaśka - ale pamiętaj, że było to w kontekście polerowania maski eSy Malika :polew: Jasne jasne, ja wiem, że jesteś ciekawy, ale dzisiaj to nie był ani czas ani miejsce
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mój często śpi!! w ogóle nie mówiłem wam że dziś przetarli mi samochód pod blokiem ;( teraz nie ale juz prawie mial za pkt prawko zabrane wieć wiesz.... :gwizdanie: jak spokojnie jeździł no tak ale to za prędkości 150-170 .... 250 to jechałem raz w życiu i to z Tobą na A2 ... frajda była ...nie powiem ... ale ciężko się od Was wydostać norma:) jeszcze do 500 i będzie git[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:43_________________________________________________ Brynia kochanie no to widzimy się w sobotę na kilka godzinek. Wiecie, że dzisiaj się mnie zapytali na spocie w Wawie czy noszę białe bawełniane majtki ? :polew: Kaśka - ale pamiętaj, że było to w kontekście polerowania maski eSy Malika :polew: Jasne jasne, ja wiem, że jesteś ciekawy, ale dzisiaj to nie był ani czas ani miejsce Kaśka pamiętaj że ja tańczę dla Ciebie :gwizdanie: :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 bo to ludzie tam z moich stron dlatego dobrze Ci się tu siedzi Madasku
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam jezdze przepisowo do 150 :gwizdanie: a co do gokartów za***ista sprawa byłem miesiąc temu na imoli az sie nie chce wysiadać
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 bo to ludzie tam z moich stron dlatego dobrze Ci się tu siedzi Madasku no ja tylko dla nich mógłbym osiąść na stałe w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi