mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 bo to ludzie tam z moich stron dlatego dobrze Ci się tu siedzi Madasku no ja tylko dla nich mógłbym osiąść na stałe w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie: ale nam warszawiejesz
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam jezdze przepisowo do 150 :gwizdanie: a co do gokartów za***ista sprawa byłem miesiąc temu na imoli az sie nie chce wysiadać tez byłem na Imoli i w porównaniu z naszym torem to kiszka troche, nie ma gdzie wyprzedzac itd u nas macie wszyscy takie same stroje kaski, skzolenie, kwalifikacje na czas, wyścig wg miejsc z kwalifikacji na koniec wydruki z czasami, prędkościami i takie tam no i tor mamy znacznie dłuższy
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 ja mam pierdolca na punkcie wciskania gazu w podłogę i nawalania ze sprzegła po redukcji, ostatnio obawiałam się o ,,konfort podróży" moich pasażerów, ale wysiedli cali i zdrowi ale strzały Bryni ze sprzęgła - bezcenne !!! :>
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja tam jezdze przepisowo do 150 :gwizdanie: a co do gokartów za***ista sprawa byłem miesiąc temu na imoli az sie nie chce wysiadać Imoli już nie ma ;(
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 a znacie miasto Poniatowa za Puławami 30km
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 bo to ludzie tam z moich stron dlatego dobrze Ci się tu siedzi Madasku no ja tylko dla nich mógłbym osiąść na stałe w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie: ale nam warszawiejesz no niestety przez 3 lata więcej czasu tu spędzam bo tak naprawdę w Radomiu mnie nic nie trzyma ale teraz mam was ;( i naprawdę mi was brakuje i za wami tęsknię ;( ;( ;([br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:48_________________________________________________ a znacie miasto Poniatowa za Puławami 30km chyba tam kiedyś piłem
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 tez byłem na Imoli i w porównaniu z naszym torem to kiszka troche, nie ma gdzie wyprzedzac itd u nas macie wszyscy takie same stroje kaski, skzolenie, kwalifikacje na czas, wyścig wg miejsc z kwalifikacji na koniec wydruki z czasami, prędkościami i takie tam no i tor mamy znacznie dłuższy no miejsce do wyprzedzania na dobra sprawe to tylko 1 jest no i długością nie poraża :gwizdanie: ale jak dla mnie to i tak :kox:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 chyba czas zwiększyć mojej niuniu stadninę :mysli:
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 a znacie miasto Poniatowa za Puławami 30km chyba tam kiedyś piłem mleko chyba :>[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:50_________________________________________________ chyba czas zwiększyć mojej niuniu stadninę :mysli: już dawno to powinieneś zrobić
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 chyba czas zwiększyć mojej niuniu stadninę :mysli: oZiu , nie szalej
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 najpierw zrobię lepsze hamulce i jadę do Witeksu :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:51_________________________________________________ chyba czas zwiększyć mojej niuniu stadninę :mysli: oZiu , nie szalej i tam nie szaleję tylko nie wiem co z pensją zrobić ;P
Kaśka Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Imoli już nie ma ;( co z nia? zaorali? Będą burzyć, bo właściciel sprzedał plac. Mają stawiać jakiś hipermarket, albo cos takiego.
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 a znacie miasto Poniatowa za Puławami 30km znam dośc dobrze :> miasto sexu i biznesu mieszkałem tam 18lat
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Imoli już nie ma ;( co z nia? zaorali? Będą burzyć, bo właściciel sprzedał plac. Mają stawiać jakiś hipermarket, albo cos takiego. szkoda
Suli Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Jasne jasne, ja wiem, że jesteś ciekawy, ale dzisiaj to nie był ani czas ani miejsce Kasia - ale J A W I E M :gwizdanie: Znam Cię prawie tak dobrze jak Ty sama - I'm Your Brother-in-sign :> :polew:
kuredu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Imoli już nie ma ;( co z nia? zaorali? Będą burzyć, bo właściciel sprzedał plac. Mają stawiać jakiś hipermarket, albo cos takiego. szkoda a w Radomiu nie ma gokartów [br]Dopisany: 26 Maj 2009, 23:55_________________________________________________ znasz Mariusza Nowaka, teraz tez mieszka w Poznaniu, wczesniej w Poniatowej a w jakim wieku jest bo wiesz ile Nowaków po polsce biega
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 są czasami na placach przy hipermarketach :>
Rekomendowane odpowiedzi