oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Ja to myślę, żeby przyczepkę zabrać... ... na te zerżnięte drzewa. będzie wesele w ośrodku jak będzie sobotnia impra więc coś tam porąbiesz razem z Michałem wyrąbiemy cały las Bo Michał to fajny Miś :polew: agrrrrrrryyyyyy!!!!!!!!!
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 ofiary juz są upatrzone...buuuuhahahah hmm znamy :?:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ofiary juz są upatrzone...buuuuhahahah przy TObie i Tomaszu zaczynam się martwić o swoją żeby wam z rozpędu się coś nie popierdol....
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 Ja to myślę, żeby przyczepkę zabrać... ... na te zerżnięte drzewa. będzie wesele w ośrodku jak będzie sobotnia impra więc coś tam porąbiesz razem z Michałem wyrąbiemy cały las Bo Michał to fajny Miś :polew: agrrrrrrryyyyyy!!!!!!!!! kurfa już zasypiam ale jak oZiO coś jebnie to prawie budze sasiadów w bloku :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 No jeszcze musimy obgadać z Królową czy ją przyjmiemy do RFS-u To wszystko zależy od tego jak się zachowa w Cytrynie. :gwizdanie: dobrze się zachowa, znam ją :> Czyli będzie nasza.
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 No jeszcze musimy obgadać z Królową czy ją przyjmiemy do RFS-u To wszystko zależy od tego jak się zachowa w Cytrynie. :gwizdanie: dobrze się zachowa, znam ją :> i weźmie to na klatę!!
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 masz obawy? :polew: 0,5 L na łeb i jestem wasz, a skoro łby u mnie dwa to 1 L :>[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:51_________________________________________________kurwa makijaż mi się rozmazał
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Często płaczesz!! Tomaszu ona już twa była podziel się z innymi drwalami!! Jutro jadę do Obi mają przecenę na spalinówki :gwizdanie: :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 spadam, bo nie wyrabiam juz... Idę bo obok lezy jakies drzewo, może coś wyrabię :polew: Pozdro, ale sie ubawiłem z wami narta
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 masz obawy? :polew: 0,5 L na łeb i jestem wasz, a skoro łby u mnie dwa to 1 L :>[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:51_________________________________________________kurfa makijaż mi się rozmazał Ciebie mieliśmy już ostatnio w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie: dałeś radę jestem z CIebei dumny!! ;(
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 masz obawy? :polew: 0' date='5 L na łeb i jestem wasz, a skoro łby u mnie dwa to 1 L :>[br']Dopisany: 27 Maj 2009, 00:51_________________________________________________kurfa makijaż mi się rozmazał Ciebie mieliśmy już ostatnio w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie: dałeś radę jestem z CIebei dumny!! ;( spoko nic nie pamiętam ale d upa mnie nie bolała wiec chyba jest OK
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 spadam, bo nie wyrabiam juz... Idę bo obok lezy jakies drzewo, może coś wyrabię :polew: Pozdro, ale sie ubawiłem z wami narta no cześc cześć ale pamietaj jak byś potrzebował jakiejś świeżej i w mairę nowej pomocne siekiery daj znać będziemy jeszcze przez chwilę :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 mcm00 masz obawy? :polew: 0,5 L na łeb i jestem wasz, a skoro łby u mnie dwa to 1 L :>[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:51_________________________________________________kurfa makijaż mi się rozmazał Ciebie mieliśmy już ostatnio w Radomiu :gwizdanie: :gwizdanie: dałeś radę jestem z CIebei dumny!! ;( spoko nic nie pamiętam ale pupa mnie nie bolała wiec chyba jest OK wiesz ciasna taka znowu nei była więc i z rana nie bolała (Pinki tak powiedział :gwizdanie:)[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:55_________________________________________________ciężko się pisze niech nam czata zrobią!! Pieką mnie uszy!! Przyznac sie kto mnie obgaduje w lesie??
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 wiesz ciasna taka znowu nei była więc i z rana nie bolała (Pinki tak powiedział :gwizdanie:) O jasna d*pa. :polew:
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 kurfa zakrztusiłem się aż się siny zrobiłem, i o mały włos żyła na szyi by mi pękła, idę spać bo zaraz tu zejdę ze śmiechu
mcm Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Opublikowano 26 Maja 2009 powiedzta mi jedno kto robi takich ludzi jak oZiO, no kto :polew: [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:57_________________________________________________ide już i dajcie mi spokojnie spać
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 spadam, bo nie wyrabiam juz... Idę bo obok lezy jakies drzewo, może coś wyrabię :polew: Pozdro, ale sie ubawiłem z wami narta Już to kiedyś pisałam jak drzewo spi, to go nie budź, wpadnij do mnie nie znam adresa dokładnego :gwizdanie: :gwizdanie: Chyba czas przesadzić Krzew :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:59_________________________________________________ powiedzta mi jedno kto robi takich ludzi jak oZiO, no kto :polew: [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:57_________________________________________________ide już i dajcie mi spokojnie spać a co potrzebujesz sadzonek?? :polew:
Rekomendowane odpowiedzi