oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Bryńka zostaliśmy sami co robimy ?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:59_________________________________________________ płaczę ze smiechu od 5 minut - tak na maxa :polew: :przytul: mam nadzieję że nie z mojej winy :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ide już i dajcie mi spokojnie spać Naślemy na Ciebie Ozia. Zostań jeszcze to dowiesz się skąd się wziął Ozio. Oziu, kiedy się zorientowałeś, że jesteś taki jaki jesteś? A może jeszcze się nie zorientowałeś. Twoje niestworzone historie nas rozbrajają.
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Mnie też łzy poleciały... dzięki Tobie Oziu. :th:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Bryńka zostaliśmy sami co robimy ?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 00:59_________________________________________________ płaczę ze smiechu od 5 minut - tak na maxa :polew: :przytul: mam nadzieję że nie z mojej winy :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: nie Oziu, dzięki Tobie to :kwiatek: :kwiatek: dla Ciebie najładniejsze Kwiaty świata!!
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ide już i dajcie mi spokojnie spać Naślemy na Ciebie Ozia. Zostań jeszcze to dowiesz się skąd się wziął Ozio. Oziu, kiedy się zorientowałeś, że jesteś taki jaki jesteś? A może jeszcze się nie zorientowałeś. Twoje niestworzone historie nas rozbrajają. ale o co chodzi?? :mysli: Mnie też łzy poleciały... dzięki Tobie Oziu. :th: to dla Ciebie najczarniejsze :dziura: :piroman: świata![br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:04_________________________________________________ qzwa idziemy spać!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierd................. 1 w nocy !!!!!!!!!!!! ozix kwitaki wymiataja- dzieki :> u mnie 5 po:D[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:04_________________________________________________Dobranoc!! KOcham was Królowe, Drwale i inne RFS-ow wynalazki ;(
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Ja już na dziś wyczerpałem limit skurczów mięśni brzucha i idę spać. Dobranoc dzieciaczki. :>
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 qzwa idziemy spać!!!!!!!!!!!!!!!!! ja pierd................. 1 w nocy !!!!!!!!!!!! ozix kwitaki wymiataja- dzieki :> spoko spoko ja się dopiero rozkręcam ) Jutro jadę na promocje :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 o mc wrócił :thumbup: :drool: DO BRA NOC!![br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:07_________________________________________________ BRYNOC na bank i nieodwracalnie, ale się ubawiałm z Wami :kox: :kox: a z takim marnym nastrojem przyszłam, jestescie super od tego jesteśmy byś miała humor w dechę [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:07_________________________________________________i nikt się nie przejął moim zdartym zderzakiem ;([br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:07_________________________________________________pa!
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Oziu, tak jakoś na czułości mi się zebrało - swój chłop (mam nadzieję) jesteś. :th: Wy wszyscy jesteście swoje chłopy. Brynia też. Dobranoc.
oZiX Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 boże ludzie idź ta spać!![br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:09_________________________________________________ Oziu, tak jakoś na czułości mi się zebrało - swój chłop (mam nadzieję) jesteś. :th: Wy wszyscy jesteście swoje chłopy. Brynia też. Dobranoc. dzięki Ty też!!1 JAk chcesz to wpadaj do mnie do boiska dziś jestem sam bez drzewa :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 01:10_________________________________________________PA!
wuju Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 dopiero skończyłem wycierac monitor :polew: niszczycie :polew: R20 daje rade, wiec jeszcze nie usne bry noc/dzien all
tomaszu Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 oziu, nie o to mi chodzilo. wuju, zostajesz na dyzurze.
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 BryDzien Skarby a ja już w pracy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: troche mi sie spać tylko chce ja tak samo był bym przed Tobą ale musiałem obfotografować samochód z miarką :kox: :polew: też już piję kawę i wpadłem na pomysł że napisze do moderatora żeby tak koło 22 zamykał radomski temat a nam dawał bana bo inaczej to się chyba nigdy nie wyśpię ;( Królowa zbyt wierzga swoimi racicami ;(
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Miłego dnia miłego, miłego :> dzień pewnie kaszana będzie za to wieczór pewnie pełna polewki
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Miłego dnia miłego, miłego :> dzień pewnie kaszana będzie za to wieczór pewnie pełna polewki tia, to juz u nas tradycja :> Brynka tak se myśle o tych naszych drzewach to może je zostawimy razem a na ich miejsce weźmiemy sobie jaką świerzynkę ??
Rekomendowane odpowiedzi