oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 hmmmmm[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:04_________________________________________________ hmmmmm jutro chyba skoczę go obejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 piwko, meczyk, komp z wi-fi przejęty od kobity - cóż więcej trzeba http://miri.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8TCdN2RLxhh
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 hmmmmm[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:04_________________________________________________ hmmmmm jutro chyba skoczę go obejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: a w piątek na spota nim [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:07_________________________________________________ piwko, meczyk, komp z wi-fi przejęty od kobity - cóż więcej trzeba http://miri.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8TCdN2RLxhh
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 hmmmmm[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:04_________________________________________________ hmmmmm jutro chyba skoczę go obejrzeć :gwizdanie: :gwizdanie: a w piątek na spota nim [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:07_________________________________________________ piwko, meczyk, komp z wi-fi przejęty od kobity - cóż więcej trzeba http://miri.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8TCdN2RLxhh do piątku chyba bym swojego nie sprzedał ;/
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 do piątku chyba bym swojego nie sprzedał ;/ żeby był avant mogli byśmy się potargować :>
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 żeby był avant mogli byśmy się potargować :> ile dajesz?
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 do piątku chyba bym swojego nie sprzedał ;/ żeby był avant mogli byśmy się potargować :> te avanty to są psełdo kombiacze:P do mojego sedana wchodzi więcej niż do ojca ale plus u niego że pakuje się po dach Tobie bym po kosztach oddał :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________tylko bym się zastanowił czy kurs euro brać z dziś czy jak kupowałem po ~3.20 [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________a ten jak chcesz avanta to możliwe że mój ojciec będzie niedługo sprzedawał swój :gwizdanie:
mcm Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 do piątku chyba bym swojego nie sprzedał ;/ żeby był avant mogli byśmy się potargować :> te avanty to są psełdo kombiacze:P do mojego sedana wchodzi więcej niż do ojca ale plus u niego że pakuje się po dach Tobie bym po kosztach oddał :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________tylko bym się zastanowił czy kurs euro brać z dziś czy jak kupowałem po ~3.20 [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________a ten jak chcesz avanta to możliwe że mój ojciec będzie niedługo sprzedawał swój :gwizdanie: no myślę, że mi też po kosztach odda [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:23_________________________________________________a euro chyba po 4,20 kupowałeś :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Tobie bym po kosztach oddał No to z tego co mówiłes ile Cię kosztowała, to cena powinna byc rewelacyjna :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 do piątku chyba bym swojego nie sprzedał ;/ żeby był avant mogli byśmy się potargować :> te avanty to są psełdo kombiacze:P do mojego sedana wchodzi więcej niż do ojca ale plus u niego że pakuje się po dach Tobie bym po kosztach oddał :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________tylko bym się zastanowił czy kurs euro brać z dziś czy jak kupowałem po ~3.20 [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:21_________________________________________________a ten jak chcesz avanta to możliwe że mój ojciec będzie niedługo sprzedawał swój :gwizdanie: no myślę, że mi też po kosztach odda ;P no jak ja go nie przejmę to na pewno będziesz pierwszym który sie o tym dowie z dobrą kasą tylko on ma troche na stukane
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Tobie bym po kosztach oddał No to z tego co mówiłes ile Cię kosztowała, to cena powinna byc rewelacyjna :gwizdanie: no ze 26:P[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:26_________________________________________________nie pamiętam właśnie czy po 3.18 czy 3.20 [br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:27_________________________________________________PISAĆ!!
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Gdybym nie kupił mojej to bym brał ją od Ciebie,pod jednym warunkiem....dorzucasz pinkiego
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Gdybym nie kupił mojej to bym brał ją od Ciebie,pod jednym warunkiem....dorzucasz pinkiego spoko lookko pinki jest w schowku tylko teraz ma wychodne kiedy chce bo mi zamek wypadł ze schowka i nie mogę go zamknąć wiec czasami podczas jazdy szaleje;)))) ale powiem wam że raczej następne moje będzie właśnie takie jak wkleiłem 2.0 TFSI czarny sedan :gwizdanie: za***iste są :kox:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:32_________________________________________________Tobie avant się jeszcze przyda :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz woził jakąś księżniczkę :naughty:
Gość Michał Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Tobie avant się jeszcze przyda :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz woził jakąś księżniczkę :naughty: cały czas je wożę BARCA MISZCZZZZ!!!!
tomaszu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 30 km dziś do Was jechałem. To kiedy Oziu zmieniasz brykie??
oZiX Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Gdybym nie kupił mojej to bym brał ją od Ciebie,pod jednym warunkiem....dorzucasz pinkiego spoko lookko pinki jest w schowku tylko teraz ma wychodne kiedy chce bo mi zamek wypadł ze schowka i nie mogę go zamknąć wiec czasami podczas jazdy szaleje;)))) ale powiem wam że raczej następne moje będzie właśnie takie jak wkleiłem 2.0 TFSI czarny sedan :gwizdanie: za***iste są :kox:[br]Dopisany: 27 Maj 2009, 22:32_________________________________________________Tobie avant się jeszcze przyda :gwizdanie: :gwizdanie: jak będziesz woził jakąś księżniczkę :naughty: Ozix , wreszcie słuszny wybór silnika :> A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> w końcu jestem królem trzeba mieć prezencję jakoś Brynia avant oczywiście KOX! ale tylko w b6 b7 zjebane strasznie ! a jak nie a4 to a5 :kox: w końcu młodym jest :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 A avanty są OK, zwłaszcza z ciemnymi szybami :gwizdanie: :> właśnie dzis myślałem o tym czy sobie nie wyrzezać na dniach tego
Rekomendowane odpowiedzi