oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ozia wystarczy przytulic i juz cieszy sie jak glupi :bicz: :bicz: :bicz2: :bicz2: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :baseball: :baseball:
MoorPH Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ozia wystarczy przytulic i juz cieszy sie jak glupi :bicz: :bicz: :bicz2: :bicz2: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :baseball: :baseball: Auaa... To bolalo... Królu złoty.. Nie bij O padam do Twych stóp.
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Ozia wystarczy przytulic i juz cieszy sie jak glupi :bicz: :bicz: :bicz2: :bicz2: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :baseball: :baseball: Auaa... To bolalo... Królu złoty.. Nie bij O padam do Twych stóp. na kolana przed Królowa i lizać jej stópki !!
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a królowi co lizać :?: a Królowi lizać baterię :gwizdanie: :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 rozmiar AAA siemka Odzim przegrałes zakład :tongue4: jutro przeprowadzka :notworthy: ja też i się nie chwalę [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:18_________________________________________________mc podpis tylko czemu nie jestem różowy :mysli:
mcm Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 rozmiar AAA siemka Odzim przegrałes zakład :tongue4: jutro przeprowadzka :notworthy: ja też i się nie chwalę [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:18_________________________________________________mc podpis tylko czemu nie jestem różowy :mysli: jak będziesz to będziesz [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:23_________________________________________________na razie jeszcze jesteś niebieski :>
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 witam królowa, królu a gdzie kwiatki dla Królowej ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: rozmiar AAA siemka Odzim przegrałes zakład :tongue4: jutro przeprowadzka :notworthy: ja też i się nie chwalę [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:18_________________________________________________mc podpis tylko czemu nie jestem różowy :mysli: jak będziesz to będziesz [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:23_________________________________________________na razie jeszcze jesteś niebieski :> to proszę mi załatwić róż rozmiar AAA siemka Odzim przegrałes zakład :tongue4: jutro przeprowadzka :notworthy: ja też i się nie chwalę [br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:18_________________________________________________mc podpis tylko czemu nie jestem różowy :mysli: ale ja zakład wygrałam :> :> :> :gwizdanie: to zabierasz nas na lody :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 11:45_________________________________________________o kutfa właśnie przyszly się ludzie nowi pokazać w pracy ale ... Kobitka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:
wuju Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 witam królowa, królu a gdzie kwiatki dla Królowej ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: mój błąd królowo witaj
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 witam królowa, królu a gdzie kwiatki dla Królowej ?? :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: mój błąd królowo witaj i żeby mi się to więcej nie powtórzyło :bicz3: :bicz3: :bicz3:
wuju Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 o kutfa właśnie przyszly się ludzie nowi pokazać w pracy ale ... Kobitka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: pokaz
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 o kutfa właśnie przyszly się ludzie nowi pokazać w pracy ale ... Kobitka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: pokaz jeszcze nie wstawiła zdjęcia do systemu ale może mi się podobała bo nie miałem soczewek :gwizdanie: :gwizdanie:
MoorPH Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Oziu wstydz sie.. Pamietaj królowa patrzy..
Gość Michał Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 o kutfa właśnie przyszly się ludzie nowi pokazać w pracy ale ... Kobitka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: pokaz jeszcze nie wstawiła zdjęcia do systemu ale może mi się podobała bo nie miałem soczewek :gwizdanie: :gwizdanie: Rób foty i wrzucaj, ocenimy jak z Twoim wzrokiem
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Oziu wstydz sie.. Pamietaj królowa patrzy.. No i ? dla niej też mogę znaleźć kogoś dobrego i kochanego :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 12:21_________________________________________________ o kutfa właśnie przyszly się ludzie nowi pokazać w pracy ale ... Kobitka :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: pokaz jeszcze nie wstawiła zdjęcia do systemu ale może mi się podobała bo nie miałem soczewek :gwizdanie: :gwizdanie: Rób foty i wrzucaj, ocenimy jak z Twoim wzrokiem ta zaraz pójdę do prezesa pokoju i zapukam i wymac**jąc pinkiem powiem że jestem paparaci ;P[br]Dopisany: 28 Maj 2009, 12:22_________________________________________________ ZDJECIE 1 zdjecie dfa specjalnie dla Michała :gwizdanie:
wuju Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Rób foty i wrzucaj, ocenimy jak z Twoim wzrokiem okulista nie jestem, ale tez chcetnie ocenie
oZiX Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Rób foty i wrzucaj, ocenimy jak z Twoim wzrokiem okulista nie jestem, ale tez chcetnie ocenie :baseball: zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi