wuju Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 no i słowo ... stało się Ściągaj porty ge... pozniej :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 marze o tym :gwizdanie: No i wszystko jasne. Zdejmuj majtki - będziesz się całował z królem.
wuju Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 marze o tym :gwizdanie: No i wszystko jasne. Zdejmuj majtki - będziesz się całował z królem. to w co on mnie będzie całował ze majtki musze zdjąć
oZiX Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 marze o tym :gwizdanie: No i wszystko jasne. Zdejmuj majtki - będziesz się całował z królem. to w co on mnie będzie całował ze majtki musze zdjąć Ty mnie w BB [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 10:44_________________________________________________
mokom69 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Dobra ludziska ja jade do Lublina więc zróbcie tak bym po powrocie nie spędził całego wieczoru na czytaniu postów udanego spota "nie nadźwigać się bardzo" :> :> :> papa
oZiX Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Dobra ludziska ja jade do Lublina więc zróbcie tak bym po powrocie nie spędził całego wieczoru na czytaniu postów udanego spota "nie nadźwigać się bardzo" :> :> :> papa No właśnie.............chłpoaki pomożecie coś dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :notworthy: nie mają wyjścia no chyba że chcą poczuć moc wibracji PINKIEGO!
tomaszu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Słuchaj Bryń, dzisiaj jakoś tak deszczowo, więc chyba wezmę Trafika. Co prawda on nie jest zbyt duży, ale przynajmniej zamknięty. Do niego na wszelki wypadek mogę podczepić odkrytą, ale sporą przyczepkę. Jeśli dziś nie damy rady ze wszystkim to może w niedzielę reszte ogarniemy - co Ty na to?? [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 13:53_________________________________________________ nie mają wyjścia no chyba że chcą poczuć moc wibracji PINKIEGO! Ty poczujesz moc mojego buta w d*pie jak nie przyjedziesz dziś na spota.
Gość Michał Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Ty poczujesz moc mojego buta w pupie jak nie przyjedziesz dziś na spota. Uwazaj coby Ci noga po same kolano nie wpadła Niestety dzisiaj nie dam rady przybyc ;(
oZiX Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Słuchaj Bryń, dzisiaj jakoś tak deszczowo, więc chyba wezmę Trafika. Co prawda on nie jest zbyt duży, ale przynajmniej zamknięty. Do niego na wszelki wypadek mogę podczepić odkrytą, ale sporą przyczepkę. Jeśli dziś nie damy rady ze wszystkim to może w niedzielę reszte ogarniemy - co Ty na to?? [br]Dopisany: 29 Maj 2009, 13:53_________________________________________________ nie mają wyjścia no chyba że chcą poczuć moc wibracji PINKIEGO! Ty poczujesz moc mojego buta w pupie jak nie przyjedziesz dziś na spota. tot aka wielka przyejmnosc bedzie ze nei przyjade
tomaszu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 No tak - poszło hasło, że dziś jest noszenie paczek i nagle nikt nie przyjedzie.
Gość Michał Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 No tak - poszło hasło, że dziś jest noszenie paczek i nagle nikt nie przyjedzie. Miałeś nikomu nie mówic
oZiX Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 No tak - poszło hasło, że dziś jest noszenie paczek i nagle nikt nie przyjedzie. Miałeś nikomu nie mówic :bicz3: :bicz3: :bicz3: złoję Ci tyłek!!
Gość Michał Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Tobie oZiu to przydała by sie taka specjalna emotka
Gość Michał Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Tomaszu przestało padać jak pogoda się utrzyma, to bierz to co ostatnio Spoko damy radę wszystko dzisiaj wcale tak dużo tego nie ma :gwizdanie: No tak - poszło hasło, że dziś jest noszenie paczek i nagle nikt nie przyjedzie. Miałeś nikomu nie mówic Z rarcji tego jak Cie ostatnio ,,wykorzystuje" jakos to przeboleję Chciałas powiedziec " jak mnie wykorzystałas" :gwizdanie: Dlatego dzis mnie nie ma
tomaszu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Tomaszu przestało padać jak pogoda się utrzyma, to bierz to co ostatnio Łokej. :th:
tomaszu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 TV w sypialni...żarty jakies? Oj tam, ważne, że jest pretekst.
Gość Michał Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 TV w sypialni...żarty jakies? Oj tam, ważne, że jest pretekst. Mogę Ci oddac te robotę
Rekomendowane odpowiedzi