Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no Tobie dam dwójkę i chłopakom 4 lub 5 w zależności czy Ozix jedzie sam czy nie

może tak być :mysli:

Nie wolno ci dać Bryńce dwójki, bo my mamy razem mieszkać, ze względu na naszych "mężów" :tongue4:

to chcecie czwórkę :mysli:

szczerze pytam

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no Tobie dam dwójkę i chłopakom 4 lub 5 w zależności czy Ozix jedzie sam czy nie

Nie wolno ci dać Bryńce dwójki, bo my mamy razem mieszkać, ze względu na naszych "mężów" :tongue4:

szczerze pytam

Chyba, że dostane dwójke. :mysli::notworthy: Jak nie to daj nam czwórkę i będzie :good: Brynia zgadzasz się?

Opublikowano

szczerze pytam

Chyba, że dostane dwójke. :mysli::notworthy: Jak nie to daj nam czwórkę i będzie :good: Brynia zgadzasz się?

dokładnie albo 2x2 albo 4 dla mnie i Kaśki

to wy bierzecie drzewo do lasu :naughty:
Opublikowano

no powiem szczerze że tak czy tak kazdy dwojki nie dostanie, ale wolałbym dać komus kto się zna niz obcym dla siebie osobom, ja np tez biote 4 choc wolałbym dwójke z Madasem sam na sam ale cóż nie dało się :disgust:

Opublikowano

Kuredu jutro przeleję Ci kasę bo mi się uje spóźniają z wypłatą :bicz3: :bicz3: :bicz3: no ja niestety z drzewem jadę ale jeszcze nad tym popracuję ;)[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:21_________________________________________________już mnie wkurfiają przez brak funduszy nie mam na czym spać i gdzie trzymać rzeczy i nawet za zlot nie mogę zapłacić ani za flagę ;(

Opublikowano

Kuredu spoko, dawaj 4 dla mnie i Kaski

pognamy naszych chłopów gdzies i bedzie git :kox: albo zostawimy ich samych i uciekamy do pokoju RFS :naughty:

mam pomysł ;P waszych mężów i moje drzewo do 3 a nam wspólny :D może być 2-jka poradzimy sobie :polew: :polew:
Opublikowano

Wszystko zależy od tego jak ci się "roślinki" zachowują i jak są wychowane. Ja wiem, że moja świetnie się sobą zajmie, nawet podlewać nie muszę, :gwizdanie: :naughty: czyli tak jakbym była sama :decayed:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________

pognamy naszych chłopów gdzies i bedzie git :kox: albo zostawimy ich samych i uciekamy do pokoju RFS :naughty:

:good:

Opublikowano

kufa muszę dziś skończyć projekt!! [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________

Wszystko zależy od tego jak ci się "roślinki" zachowują i jak są wychowane. Ja wiem, że moja świetnie się sobą zajmie, nawet podlewać nie muszę, :gwizdanie: :naughty:czyli tak jakbym była sama :decayed:[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2009, 22:25_________________________________________________

:good:

sama nigdy nie będziesz :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

oki takze dziewczyny daje do 4, chłopaków wstepnie do 4, a poczekamy na Ozixa :przebiegly:

dzieki :wink4:

Opublikowano

oki takze dziewczyny daje do 4, chłopaków wstepnie do 4, a poczekamy na Ozixa :przebiegly:

no i za***iście, a my sie juz wewnetrznie ,,powymieniamy" :polew: :polew: :polew: :polew:

i zewnętrznie też;))
Opublikowano

no i za***iście, a my sie juz wewnetrznie ,,powymieniamy" :polew: :polew: :polew: :polew:

i zewnętrznie też;))

Kuredu tylko blisko żeby te pokoje były :gwizdanie:

właśnie nie ważne kto z kim byle RFS było razem!!

KUFA !! DZIAŁA FAKIN SZIT!!!

Opublikowano

siemka

Opublikowano

i zewnętrznie też;))

z tego co czytam to Ozixa to gdzieś w lesie daleko od ludzi :kox:

Opublikowano

a tak czytam sobie wasze dewagacje na temat pokojow i spania w nich albo niespania tylko .................. juz sam nie wiem

Opublikowano

i zewnętrznie też;))

z tego co czytam to Ozixa to gdzieś w lesie daleko od ludzi :kox:

spoko :) Kobitki załatwiły mi już las więc gra gitarra a jak nie to sobie przywiozę drzewko z domu :gwizdanie: :gwizdanie:

a tak czytam sobie wasze dewagacje na temat pokojow i spania w nich albo niespania tylko .................. juz sam nie wiem

powiem Ci że ciężki temat;)
Opublikowano

no co??????????? żałuj że nie jedziesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ja się zastanawiam czy to dobry pomysł że jadę :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

dobra

BryNoc bo jutro mam znowu napierdalankę po Polsce :gwizdanie:

no co??????????? żałuj że nie jedziesz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

ja się zastanawiam czy to dobry pomysł że jadę :gwizdanie: :gwizdanie:

bardzo dobry, Zlot bez Króla to nie Zlot :gwizdanie:

obawiam się że ktoś może mnie wykorzystać do niecnych celów bez mojej zgody :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

obawiam się że ktoś może mnie wykorzystać do niecnych celów bez mojej zgody :gwizdanie: :gwizdanie:

to już jest ryzyko wpisane w zawód Króla i właściciela PINKIEGO :polew: