oZiX Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Hejka Skarby 600 poszła Barvo, Bravo Królu :> ale mam zapierdol dzisiaj :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: normalnie już na zakrętach nie wyrabiam no to przyczepności ) Kasiu, przyjedź na spota to poopowiadasz nam jak było na imprezie. Jeszcze jedna w ten weekend mnie czeka nie pomyl się przy ołtarzu a niech się pomyli przynajmniej się pośmiejemy :polew:
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Kasiu, przyjedź na spota to poopowiadasz nam jak było na imprezie. Jeszcze jedna w ten weekend mnie czeka Oj tam, możesz to przecież przełożyć na inny termin.
mcm Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2009 pierdła 600 tka i temat umarł :gwizdanie:
wuju Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 spoko spoko budzić squad i jedziemy dalej
odzim Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 powiem więcej, własnie do domu wróciłam :gwizdanie gdzie sie włóczysz ? a dziecko w domu płacze ;(
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witojcie. Właśnie się upociłem na rowerze.
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Bryń, od której jutro jesteś w domu?
odzim Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Brynia zapracowana z ciebie ostatnio dziewczyna [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 23:20_________________________________________________nawet sie zrymowało :>
tomaszu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tomaszu jutro mam ,,lajtowy" wyjazd bo tylko Tomaszów, Łódź, Piotrków wiec ok 16 juz powinnam być, może nawet wczesniej Dobra, będziemy w kompakcie - zawitam u Ciebie ok 17:00.
mokom69 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 o dziś ja jestem pierwszy rano Dobry
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 o dziś ja jestem pierwszy rano Panie, kope lat. [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 08:24_________________________________________________Dżizys, nie ma co czytać.. Pewnie już widzieli, ale za każdym razem jest śmiszne: http://www.youtube.com/watch?v=GIybWBvPPXI&feature=related
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 troche mi sie zaspalo Eee, dobrze jest.
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 miałem zacząć wstawać z rana :gwizdanie: ale zamiast tego wstaje jeszcze później [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 11:53_________________________________________________ze sś: Szkoła, nauczycielka pyta klase: - Jesli pięć ptaków siedzi na płocie i zestrzelimy jednego z nich, to ile zostanie? Do odpowiedzi rwie się Jasiu: - Żaden, pani profesor, na dźwięk strzału wszystkie odlecą. - Poprawna odpowiedź to cztery, Jasiu, ale podoba mi się twój tok rozumowania... - To teraz ja zadam pani pytanie - mówi Jasiu. - Na ławce siedzą trzy kobiety. Każda z nich je loda. Pierwsza delikatnie oblizuje gałke, druga ssie go całymi ustami tworząc z loda stożek, a trzecia odgyza jednym ruchem pół loda. Która z nich jest mężatką? Pani chwile się zastanawia i pewnym głosem odpowiada: - Wydaje mi się, że ta, która ssie loda całymi ustami tworząc stożek. - Poprawna odpowiedź brzmi: ta, która ma obrączke na palcu, ale podoba mi się pani tok rozumowania...
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 wczoraj zasiedziałem się na spocie :polew:
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 mam pytanko dacie radę zrobić spota tak o 18:30 wyjątkowo bo bardziej mi pasuje a chciałem zajechać na godzinkę
Rekomendowane odpowiedzi