mcm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 mam pytanko dacie radę zrobić spota tak o 18:30 wyjątkowo bo bardziej mi pasuje a chciałem zajechać na godzinkę dla gości coś się wykombini
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 mam pytanko dacie radę zrobić spota tak o 18:30 wyjątkowo bo bardziej mi pasuje a chciałem zajechać na godzinkę dla gości coś się wykombini pewnie W najblizszy piatek zaczynamy spota o 18;30 bo mamy ,,gościa z Poznania" nic mi o tym nie wiadomo :mysli: a ja zrobiłem dziś dobry uczynek )
mcm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 ... a ja zrobiłem dziś dobry uczynek ) wypuściłeś PINKIEGO z zaśmierdłego schowka :polew:
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ... a ja zrobiłem dziś dobry uczynek ) wypuściłeś PINKIEGO z zaśmierdłego schowka :polew: nie [; koleś z pod Grójca wziął autostopowiczów do ww CI go okradli i napadli blablabla i podszedł do mnie na parkingu jak miałem odpalone auto i pyta czy mam może paliwo w bagażniki zaczął opowiadać swoją historię to mu pożyczyłem kasy na wachę bo nie miał jak wrócić do domu... już wrócił i przelał mi kasę która mu pożyczyłem i weź tu autostopowiczów w dzisiejszych czasach :bicz3: :bicz3: :bicz3: skończyłem swój projekt inżynierski [;
mcm Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 ... a ja zrobiłem dziś dobry uczynek ) wypuściłeś PINKIEGO z zaśmierdłego schowka :polew: nie [; koleś z pod Grójca wziął autostopowiczów do ww CI go okradli i napadli blablabla i podszedł do mnie na parkingu jak miałem odpalone auto i pyta czy mam może paliwo w bagażniki zaczął opowiadać swoją historię to mu pożyczyłem kasy na wachę bo nie miał jak wrócić do domu... już wrócił i przelał mi kasę która mu pożyczyłem i weź tu autostopowiczów w dzisiejszych czasach :bicz3: :bicz3: :bicz3: skończyłem swój projekt inżynierski [; :oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 16:21_________________________________________________mam nadzieję że jak ja bym tak miał też byś mi pomógł
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ty byś musiał zapracować na to pewną częścią swojego ciała albo paroma :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 ten filmik nagrała mojego kumpla koleżanka jakiś czas temu a teraz krazy po sieci :gwizdanie:
kuredu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 mam pytanko dacie radę zrobić spota tak o 18:30 wyjątkowo bo bardziej mi pasuje a chciałem zajechać na godzinkę dla gości coś się wykombini pewnie W najblizszy piatek zaczynamy spota o 18;30 bo mamy ,,gościa z Poznania" dzięki bardzo :naughty:
wuju Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 W najblizszy piatek zaczynamy spota o 18;30 bo mamy ,,gościa z Poznania" postaram sie dotrzec przed 19
tomaszu Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 W najblizszy piatek zaczynamy spota o 18;30 bo mamy ,,gościa z Poznania" Damy radę. :th:
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 W najblizszy piatek zaczynamy spota o 18;30 bo mamy ,,gościa z Poznania" Damy radę. :th: [; damy damy:D ja muszę przyjechać do Radomia spotkać się z elektrykiem co by mi porezał trochę w aucie :gwizdanie:
odzim Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 no własnie nie wiem :gwizdanie: czego nie wiesz to moze Ci powiem :gwizdanie:
odzim Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 dzisiaj spotkalem TOMASZU w szpitalu , pogadalismy troszku chwile , a ze malo pewnie kazdy troszku zapracowany i potem zmeczony [br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:04_________________________________________________troche nuda na calym forum ogolnie , ni etylko u nas ja to dizsiaj z tego wszystkiego troche pobuszowalem na starym moim forum golfa tez chłopaki z naszego tam sie przewijaja[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2009, 23:06_________________________________________________
oZiX Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Dzięki Bryniu za duże litery dla mnie:) No moje tempo spadło ale za to praca poszła do przodu skończyłem projekt )
Rekomendowane odpowiedzi