Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Toż Ona nam cały czas tu muczy...a mleka jak nie było tak nie ma :polew:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podepniemy się i bedziemy ssać :polew:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:13_________________________________________________Dobra idę w kimę bo głupoty do głowy przychodza :kox:

[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:14_________________________________________________oZiu , a co u Ciebie chłopaku?

Opublikowano

Michał przewaliłem wczoraj kierowcy i sobie 3 palce pociąłem i plastyki z szyn nie pasują no i dziś mi 2 razy zgasła padaka bo nie mogę się przyzwyczaić ;D a u Ciebie??[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:18_________________________________________________tęsknie za wami;) Jutro będę w Radomiu :) padakę zostawić i zabieram swoje stare autko w środę do ww i wracam w piątek :)[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:19_________________________________________________no i strasznei niedopieszczony jestem ;(

Opublikowano

A umnie po staremu, Brynia mnie troche molestuje ale jakoś daję radę :decayed: :decayed:

Spadam, do jutra

pa

Opublikowano

mnie też może po molestować :D[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:21_________________________________________________ja oszamie _szpagetti_ i też idę [;

Opublikowano

o zesz Ty...też bym zjadł :naughty:

kobieta Ci dogadza z jedzonkiem?

Opublikowano

No to już tam wskakuj w sexi koszulke nocną i do Ł :decayed:

dobra, teraz to już naprawdę spadam :wink4:

Opublikowano

czarna czarna będzie mi pasować pod pościel :D

MIchał sam se gotuje :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:33_________________________________________________Cześć KAŚK{A} :D

Opublikowano

Cześć Oziu. :hi:

Bry all :hi:

I ja tez spadam, dzisiaj tylko na chwilkę sie pojawiłam. :)

Opublikowano

OK to wskakuję w czarną i tez spadam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

do jutra Skarby :> :naughty:

Ozix, wpadaj do mnie w sobotę, zrobisz spagetti :gwizdanie:

;P w sobotę?? a Ł będzie ?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:39_________________________________________________no i czy masz z 1,5h wolnego i silnej woli czekania;D
Opublikowano

OK to wskakuję w czarną i tez spadam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

do jutra Skarby :> :naughty:

Ozix, wpadaj do mnie w sobotę, zrobisz spagetti :gwizdanie:

;P w sobotę?? a Ł będzie ?? :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:39_________________________________________________no i czy masz z 1,5h wolnego i silnej woli czekania;D

jak powiesz Ł że mu obiad ugotujesz to on już w nic nie będzie wnikał :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:

:good: skarb normalnie:D hehe no to super się sobota zapowiada[; poganiamy się trochę :cool1:

Brynia ten koleś co od Ciebie kupi Twoje auto chce wsadzić tam gazz :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

witam RFS :hi:

Opublikowano

witam RFS :hi:

:hi: ale my spać idziemy :>[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2009, 23:53_________________________________________________bry noc[;
Opublikowano

no ja też za chwilkę :evil:

Opublikowano

marka to chyba cytrołen?

Też. :wink4:

Opublikowano

czesc, mialem wczoraj imieniny :drunk: wiec musze sie troche ogarnąc

Opublikowano

spoko , dzięki ,nie robilem nic ,mam brata piotra i tradycyjnie jak co roku 29 czerwca walnelismy flaszke