Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

Dziewuchy i Chopoki,

czy jest możliwość żebyście oglądnęli dla mnie tę furkę?

http://super-cars.otomoto.pl/audi-s4-avant-sliczne-ze-szwajcarii-C5309564.html

Jeśli tak lub jeśli kojarzycie samo auto, bądź właściciela, prosiłbym o jakieś info tutaj.

Będę Wam bardzo wdzięczny.

To komis przy rondzie kozienickim oblukać zawsze można choć wiem że gość sprowadza rozbitki naprawia maluje i sprzedaje. Zanim kupiłem swoje najeździłem sie trochę po różnych komisach :wallbash: Swoją drogą wyposażenie ful wypas :naughty:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

No ja bym z chęcią wpadł z tym że na 18:30 nie wiem czy się wyrobie...

Opublikowano

Bryniu, będę Ci wdzięczny jeśli dałabyś radę luknąć.

Swoją drogą, mogłabyś wziąć od niego VIN, bo przez tel jakoś mi się dziwnie tłumaczył że jak kupował auto, to sprawdzał VIN'em, lecz żadnego info na temat fury nie było...

BTW: Według niego, to on to auto użytkował od momentu zakupu. Jest to możliwe (bo patrząc z tego co piszesz - nie bardzo)?

Opublikowano

Bryniu, będę Ci wdzięczny jeśli dałabyś radę luknąć.

Swoją drogą, mogłabyś wziąć od niego VIN, bo przez tel jakoś mi się dziwnie tłumaczył że jak kupował auto, to sprawdzał VIN'em, lecz żadnego info na temat fury nie było...

BTW: Według niego, to on to auto użytkował od momentu zakupu. Jest to możliwe (bo patrząc z tego co piszesz - nie bardzo).

VIN spiszemy, ale koleś faktycznie długo smigał tym autem, bo go kojarze w Radomiu od dłuższego czasu, ale nie wiem czy do nowości :mysli: czyba nie.

Koleś jest zjar na takie fury i wygląda że dba o samochody, ale to zobaczymy. Zastanawiam się tylko czemu tak długo sie buja z ta esą, bo to juz bedzie rok jak ją chce sprzedać.

Według tego co mówił, sprowadził sobie ją ponad roku temu, jeździł nią i teraz sprzedaje.

Nic to Bryniu, czekam na info i jak tylko będzie okazja, masz piwko, dziku Ty nasz specyficzny :decayed:

Opublikowano

Się pamięta :decayed:

Opublikowano

Możemy sprawdzić te eSe - mam miernik grubości lakieru.

Ja jutro będę na spocie i zaprosiłem też znajomego, ale przyjedzie niestety BIEMDABLIU. :decayed:

BTW chcę kupić jakiegoś cieniasa Sportinga. Może ktoś ma jakiś ciekawy namiar?? :naughty:

Opublikowano

Zmieniasz B5 na Sportinga? :shocked:

Opublikowano

To jest Esa Norberta, własnie tego od telefonów ze Słowackiego, tak jak Brynia pisała, a komis jest jednego z moich kolegów :gwizdanie: Z ego co pamietam wiecej latała nią jego żonka.Sprawdzajac miernikiem,lub też bez niego warto sie przyjrzeć przednim błotnikom,z tego co pamietam coś tam się wydarzyło bo jeździła kilka dni z przerysowanym. Już dosyć długo jest wystawiona do sprzedazy z tym że nie koniecznie musi byc to złom ale w końcu to Esa i musi sie znaleźć na nią amator.

Jutro bedę w R-miu to mogę podpytac o to auto ale znając życie ktoś jak ma na niej pieniądz to prawdy choćby znał to nie powie :wink4: Mogę również mieć nr tela do właściciela jakby ktoś chciał, pamietam ze tak jak w rejestracji tego auta jest w nim sporo "szóstek" :kox:

Opublikowano

Zmieniasz B5 na Sportinga? :shocked:

Nie no, aż tak to mnie nie rypło. Sporting byłby drugim autem - do KJSów. :wink4:

Opublikowano

A co bedzie zamiast Be Piuntki? :naughty:

Opublikowano

A co bedzie zamiast Be Piuntki? :naughty:

Będzie Peugeot Partner, ale naklejki A4-klub sobie zrobię, tylko w trochę innym wydaniu.. :wink4:

Przewiduję, że za jakieś 3 lata wrócę do A4. Tymczasem niestety muszę zdradzić markę... Mam nadzieję, że mimo wszystko przyjmiecie mnie czasem na spota.. :embarrassed::kox:

Opublikowano

hmm ta eska to chyba juz troche tam stoi;)a ja osobiscie jakos nie mam zaufania do radomskich samochodow;)

Opublikowano

A to w innych miastach są inni ludzie i inne samochody?? :rolleyes:

Opublikowano

Nie będzie mnie na spocie ;( Ł ma robotę, a z Fifim nie przyjadę :confused4:

Widziałam dzisiaj tą eSę, ktoś nią śmigał na moim osiedlu, numwry faktycznie z 66666

nie przyjedziesz od nas to my przyjedziemy do Ciebie:P ja tez jeszcze nie wiem czy przyjade bo cos mnie atakuje jakas choroba czy cos;/

Opublikowano

Niech ktoś przyjedzie, bo ja będę i wieze gościa... :decayed:

Gość Adrian Matracki
Opublikowano

No ja będę za parę chwil tam gdzie ostatnio...

Opublikowano

Bryniu, dałabyś radę luknąć ten VIN lub dowiedzieć się coś więcej na temat tego auta?