Gość Michał Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 oj gawędziarstwo się na noc Wam włączyło :polew: Brakowało tylko Ciebie gawędziaro
oZiX Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 nie nie zostaje lekarz kazał mi unikać ciągłego podniecania się więc idę :gwizdanie: :gwizdanie:
odzim Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 ok ide spac zona sie upomina o coś :gwizdanie:
mcm Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 nie nie zostaje lekarz kazał mi unikać ciągłego podniecania się więc idę :gwizdanie: :gwizdanie: to już masz takie problemy że po lekarzach latasz :polew: [br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:15_________________________________________________ ok ide spac zona sie upomina o coś :gwizdanie: ciachnij i wracaj
Gość Michał Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 ok ide spac zona sie upomina o coś :gwizdanie: No tak...póki jeszcze ma ochotę :gwizdanie:
mcm Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 ok ide spac zona sie upomina o coś :gwizdanie: No tak...póki jeszcze ma ochotę :gwizdanie: póki jeszcze można
Gość Michał Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 to już masz takie problemy że po lekarzach latasz daleko nie musi latac
mcm Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 to już masz takie problemy że po lekarzach latasz daleko nie musi latac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
mokom69 Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9077906 Brynia coś dla Ciebie:)
mcm Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 ok ide spac zona sie upomina o coś :gwizdanie: No tak...póki jeszcze ma ochotę :gwizdanie: póki jeszcze można dokładnie :> ale spokojnie, potem sobie znajdzie ,,na boku" on czy ona
tomaszu Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Na zlocie będziemy się kochać. Tzn. tylko chłopcy z dziewczynkami. Mamy Brynię, Kaśkę, dziewczynę (czy tam siostrę) Ozia. Może jeszcze wyhaczymy jakieś Poznanianki.
Gość Michał Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9077906 Brynia coś dla Ciebie:) Pasował by Bryni taki golf trója na wypasie
oZiX Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 to już masz takie problemy że po lekarzach latasz daleko nie musi latac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Jak Cie ku... dorwę na zlocie to mnie popamiętasz i michał też :kox:
mcm Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9077906 Brynia coś dla Ciebie:) :kox:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:22_________________________________________________ to już masz takie problemy że po lekarzach latasz daleko nie musi latac :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Jak Cie ku... dorwę na zlocie to mnie popamiętasz i michał też :kox: uhuhuhuhu ale się boję
Gość Michał Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Jak Cie ku... dorwę na zlocie to mnie popamiętasz i michał też :kox: wiedziałem że się do mnie przyje..ie :polew:
mcm Opublikowano 5 Lipca 2009 Autor Opublikowano 5 Lipca 2009 Jak Cie ku... dorwę na zlocie to mnie popamiętasz i michał też :kox: wiedziałem że się do mnie przyje..ie :polew: groźny to on nie jest :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Oź zawsze przyjebuje się do każdego tak, że nie wiadomo o co chodzi i za co.
Gość Michał Opublikowano 5 Lipca 2009 Opublikowano 5 Lipca 2009 Na zlocie będziemy się kochać. Tzn. tylko chłopcy z dziewczynkami. Mamy Brynię, Kaśkę, dziewczynę (czy tam siostrę) Ozia. Może jeszcze wyhaczymy jakieś Poznanianki. No no tylko najpierw dla Panów męzów trzeba jakieś dzierlatki znaleźc
Rekomendowane odpowiedzi