mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 wieczór jestem padnięty nie gorzej niż ja :gwizdanie: 4 godziny u fryzjera i pupa..., nie dało się rozjaśnić baby to mają koorwa problemy :gwizdanie: [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 21:49_________________________________________________wpadnij do mnie ja sobie kiedyś rozjaśniałem i dało się u mnie wcześniej było za dużo kolorów i kombinacji żebyś Ty wiedział jak wkurzona byłam, aż poszłam jeszcze na zakupy :polew: no to faktycznie cięzki dzień
odzim Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Bryniu trzeba bylo obciac :gwizdanie: odrosly by twoje jak ich kolor jeszcze pamietasz
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 Bryniu trzeba bylo obciac :gwizdanie: odrosly by twoje jak ich kolor jeszcze pamietasz nie pamietam, farbowane od 8 klasy podstawówki był nawet juz plan z obcięciem, ale za dużo treba ścinac na pałę
odzim Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 dlaczego znowu nikogo tu nie ma tez chyba zastrajkuje jak ozix
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 jestem :> [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:31_________________________________________________ ja jestem , smutna, zdołowana ;( i ....mam piwo nie łam się jeszcze 2 dni i impreza
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 tak, ale przez te 2 dni to ja się chyba załamię, zwlaszcza jutro- sajgon w pracy w pracy zawsze jest sajgon
odzim Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 czym sie tak przejmujesz szkoda ze nie mozemy pogadac mam pare informacji dla ciebie
odzim Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 powiem ci na spocie jak wrocicie ze zlotu to nie jest az tak wazne , tylko poprostu ciekawe [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 22:52_________________________________________________pogadamy na żywo ok
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 OziX był dzisiaj na spocie w Wawie wszystko z nim OK :?: ;(martwimy się bo cos do nas nie zagląda a na poznańskich się udziela
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 OziX był dzisiaj na spocie w Wawie wszystko z nim OK :?: ;(martwimy się bo cos do nas nie zagląda a na poznańskich się udziela Pytałam go o to dlaczego go tu nie ma, ale jakoś nie podjął tematu. ;(
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 OziX był dzisiaj na spocie w Wawie wszystko z nim OK :?: ;(martwimy się bo cos do nas nie zagląda a na poznańskich się udziela Pytałam go o to dlaczego go tu nie ma' date=' ale jakoś nie podjął tematu. ;( [/quote']zwarszawiał :?:
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 OziX był dzisiaj na spocie w Wawie wszystko z nim OK :?: ;(martwimy się bo cos do nas nie zagląda a na poznańskich się udziela Pytałam go o to dlaczego go tu nie ma, ale jakoś nie podjął tematu. ;( zwarszawiał :?: nie sądze, raczej coś go gryzie
mcm Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Opublikowano 7 Lipca 2009 nie sądze, raczej coś go gryzie niedobrze [br]Dopisany: 07 Lipiec 2009, 23:43_________________________________________________oZiU kochany witaj
oZiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Oziu, brakuje nam Ciebie. ;( Wróć. ta wrócę jutro do Radomia... jadę do lekarza i się okaże czy mogę w ogóle jechać na zlot;/
tomaszu Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ta wrócę jutro do Radomia... jadę do lekarza i się okaże czy mogę w ogóle jechać na zlot;/ A co się stało się??
Kaśka Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Oziu, brakuje nam Ciebie. ;( Wróć. ta wrócę jutro do Radomia... jadę do lekarza i się okaże czy mogę w ogóle jechać na zlot;/ Gadaj co się stało, ale już ???????
oZiX Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 ta wrócę jutro do Radomia... jadę do lekarza i się okaże czy mogę w ogóle jechać na zlot;/ A co się stało się?? problemy natury delikatno zdrowotnej tak piszę co byście się nie zdziwili jak coś wyjdzie źle
Rekomendowane odpowiedzi