mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 mcm przegrzałem sobie pewne rzeczy tu i tam ;( przegrzałeś
oZiX Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 mcm przegrzałem sobie pewne rzeczy tu i tam ;( przegrzałeś dokładnie. siedzenie w klimie za długo ogólnie za długo siedzenie bez ruchu i parę innych kwestii nienadających się na forum publiczne a tak w ogóle to dokładnie rok temu o mało nie kupiłem czarnej e46 w cabriolecie ;D
Gość Adrian Matracki Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie smarujesz nie jedziesz :polew: NOC
mcm Opublikowano 8 Lipca 2009 Autor Opublikowano 8 Lipca 2009 konkrety: - wyjeżdżamy z Radumia o 6 rano kto chce jedzie z nami do Turka, kto nie jedzie na Piłę. - biorę 12 x 0,5 l Finki i chyba mam 0,5 l bimerku dla cfaniakóf, - Brynia jedzie z Ukciem - ja jade z Michałem - Tumek z Jarikiem - Adrian z panną oZiA - oZiO sam
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 I jeszcze jedno, żadnych wyścigów po drodze wolno jedziemy Wydrukuj sobie to zdanie i przyklej na kokpit w skodzie :tongue4:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 08:45_________________________________________________Może jedźmy o 7.00 , myślę że obejrzenie tego padła nie zajmie dłużej niż 10 min
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 To może odpuścmy sobie oglądanie padliny i jedźmy o 8.00
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Na niedzielę do wściekania W niedziele to rosół gotowac a nie się padliną wsciekac :polew:
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 I jeszcze jedno, żadnych wyścigów po drodze wolno jedziemy wydrukuję na folii klejącej i każdy sobie na tylną szybe przyklei co by nikogo nie kusiło :>[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 09:21_________________________________________________ tylko trzeba go będzie na geometrię zatargać tylko nie jutro :?: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 09:22_________________________________________________ Na niedzielę do wściekania W niedziele to rosół gotowac a nie się padliną wsciekac :polew: lejta mu, dobrze gada [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 09:22_________________________________________________zrobiłem naklejki na kierownicę z rozkazem od królowej
tomaszu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Łahaha, dobre te naklejki. Ok, to o 6:00 będziemy pod Fregatą.
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 A co, taki zmarzlak z Ciebie? Niedogrzana jestes :tongue4:
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 to trzeba porozmawiać z Ł na zlocie...najlepiej po kilku głębszych :decayed:
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 dlaczego nie? skoro żona, nasza maskotka klubowa jest zaniedbywana to trzeba działać..
Kaśka Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 lipa z pogodą ;( ;( ;( trzeba cipełe ciuchy zabrać Szpilki pasują do wszystkiego, nawet do ciepłych ciuchów
Rekomendowane odpowiedzi