tomaszu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 mogę A masz logo na kompie?? Bo ja nie mam.
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 14:58_________________________________________________a tak wygląda na żywo coś kolor nie wychodzi bo tusz się kończy
tomaszu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 O widzisz, jak nie pijesz to myślisz. A taką czerń też da się wydrukować??
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 ok RFS wydrukowany audi - tobie też tomaszu
tomaszu Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 audi - tobie też tomaszu Dobrze dobrze. Nakleje se na logo Citroena- może nikt się nie zorientuje, że to nie Audi.
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 To ja na Skode tez poprosze . Czy możemy wyjechać o 7? Bo ta 6 to straszny hardcore ... nie dam rady już zrobić na skode, a lepiej wyjechac o 6
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 To ja na Skode tez poprosze . Czy możemy wyjechać o 7? Bo ta 6 to straszny hardcore ... nie dam rady już zrobić na skode, a lepiej wyjechac o 6 tylko kto mi dziecko zabierze o tej godzinie :gwizdanie: ja nie
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 ale może podrzuce do Ciebie, przypilnować 2 lub 3 sztuki to już nie robi różnicy, pobawią sie razem :gwizdanie: spytam małżonkę, ale od momentu jak starszy zaczął rozrabiać pewnie się nie zdecyduje na 3 sztukę
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ale może podrzuce do Ciebie, przypilnować 2 lub 3 sztuki to już nie robi różnicy, pobawią sie razem :gwizdanie: Tak mówisz? , to kiedy w niedzielę podrzucimy Ci z mcm'em swoje, zobaczymy czy ogarniesz temat Ale szczerze to też bym wolał o 7-ej wyjechać, albo chociaż tak 6.30 żeby ktoś po mnie podjechał :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zadzwoń do niego zeby podjechał do Piły, bedzie zlotowe ocenianie parcha
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 ale mieliśmy nie gonić więc lepiej wyjechać wcześniej, i jechać spokojnie, będzie zapas w razie jakichś niespodziewanych przerw
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Ale wcale nie musimy gonić, czy będziemy na 12-tą czy na 13-tą to nic się nie stanie
oZiX Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 :hi: dzięki Michale :notworthy: no postoje ja muszę mieć co 2 godziny
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 dokładnie, spokojnie jedziemy....ja prowadzę kolumnę proszę Cie...
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 odzim spotuje jutro, reszta ekipy która nie jedzie listę na płocie Fregaty musi podpisać [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:18_________________________________________________Brynia, a co tu pakować na dwa dni.... szczoteczka i pasta do zebów wystarczy...no Tobie jeszcze dojdą waciki
Kaśka Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 gdzie Wy jesteście, pakujecie się czy co? :gwizdanie: Jakoś nie mam motywacji, żeby się spakować. nawet nie wiem co mam ze sobą zabrać
odzim Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ja jestem hi hi Odzim, nie jedziesz z nami ;( ;( ;( ;( ;( ;( z toba zawsze ale nie teraz
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 gdzie Wy jesteście, pakujecie się czy co? :gwizdanie: Jakoś nie mam motywacji, żeby się spakować. nawet nie wiem co mam ze sobą zabrać Kaska , nie bierz nic, jakby co pozyczysz od Bryni bo Ona pewnie pół chałupy zabiera
Rekomendowane odpowiedzi