Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY RADOMSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mogę

A masz logo na kompie?? Bo ja nie mam. :embarrassed:

• Odpowiedzi 28.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• tomaszu

5648

• mcm

4873

• oZiX

3679

• wuju

2421

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tomaszu.th.jpg[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 14:58_________________________________________________a tak wygląda na żywo coś kolor nie wychodzi bo tusz się kończy

zdjcie073.th.jpg

Opublikowano

O widzisz, jak nie pijesz to myślisz. :decayed: A taką czerń też da się wydrukować?? :naughty:

Opublikowano

ok RFS wydrukowany

audi - tobie też tomaszu :naughty:

Opublikowano

audi - tobie też tomaszu :naughty:

Dobrze dobrze. Nakleje se na logo Citroena- może nikt się nie zorientuje, że to nie Audi. :decayed:

Opublikowano

To ja na Skode tez poprosze . Czy możemy wyjechać o 7? Bo ta 6 to straszny hardcore ...

nie dam rady już zrobić na skode, a lepiej wyjechac o 6 :wink4:
Opublikowano

To ja na Skode tez poprosze . Czy możemy wyjechać o 7? Bo ta 6 to straszny hardcore ...

nie dam rady już zrobić na skode, a lepiej wyjechac o 6 :wink4:

tylko kto mi dziecko zabierze o tej godzinie :gwizdanie:

ja nie :wink4:
Opublikowano

ale może podrzuce do Ciebie, przypilnować 2 lub 3 sztuki to już nie robi różnicy, pobawią sie razem :gwizdanie:

spytam małżonkę, ale od momentu jak starszy zaczął rozrabiać pewnie się nie zdecyduje na 3 sztukę :wink4:
Gość Michał
Opublikowano

ale może podrzuce do Ciebie, przypilnować 2 lub 3 sztuki to już nie robi różnicy, pobawią sie razem :gwizdanie:

Tak mówisz? , to kiedy w niedzielę podrzucimy Ci z mcm'em swoje, zobaczymy czy ogarniesz temat :naughty:

Ale szczerze to też bym wolał o 7-ej wyjechać, albo chociaż tak 6.30 żeby ktoś po mnie podjechał :gwizdanie:

Gość Michał
Opublikowano

Zadzwoń do niego zeby podjechał do Piły, bedzie zlotowe ocenianie parcha :decayed:

Opublikowano

ale mieliśmy nie gonić więc lepiej wyjechać wcześniej, i jechać spokojnie, będzie zapas w razie jakichś niespodziewanych przerw

Gość Michał
Opublikowano

Ale wcale nie musimy gonić, czy będziemy na 12-tą czy na 13-tą to nic się nie stanie

Opublikowano

coś czuje że to będzie galop :naughty:

Gość Michał
Opublikowano

dokładnie, spokojnie jedziemy....ja prowadzę kolumnę :kox:

proszę Cie... :tongue4:

Opublikowano

ja jestem hi

Gość Michał
Opublikowano

odzim spotuje jutro, reszta ekipy która nie jedzie listę na płocie Fregaty musi podpisać :wink4:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:18_________________________________________________Brynia, a co tu pakować na dwa dni.... szczoteczka i pasta do zebów wystarczy...no Tobie jeszcze dojdą waciki :polew:

Opublikowano

gdzie Wy jesteście, pakujecie się czy co? :gwizdanie:

Jakoś nie mam motywacji, żeby się spakować. :confused4::disgust: nawet nie wiem co mam ze sobą zabrać :kwasny:

Opublikowano

ja jestem hi

hi Odzim, nie jedziesz z nami ;( ;( ;( ;( ;( ;(

z toba zawsze ale nie teraz
Gość Michał
Opublikowano

gdzie Wy jesteście, pakujecie się czy co? :gwizdanie:

Jakoś nie mam motywacji, żeby się spakować. :confused4::disgust: nawet nie wiem co mam ze sobą zabrać :kwasny:

Kaska , nie bierz nic, jakby co pozyczysz od Bryni bo Ona pewnie pół chałupy zabiera :polew: