Kaśka Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 gdzie Wy jesteście, pakujecie się czy co? :gwizdanie: Jakoś nie mam motywacji, żeby się spakować. nawet nie wiem co mam ze sobą zabrać Kaska , nie bierz nic, jakby co pozyczysz od Bryni bo Ona pewnie pół chałupy zabiera Buty bym mogła, bo nosimy ten sam rozmiar, nawet na imprezach się zamieniamy , ale raczej w jej ciuchy się nie wcisnę
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 ja się właśnie pakuję ... o już się spakowałem :>
Kaśka Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ja się właśnie pakuję ... o już się spakowałem :> a ja piję piwko [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:43_________________________________________________Brynia, bierzesz suszarkę do włosów?
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Buty bym mogła, bo nosimy ten sam rozmiar, nawet na imprezach się zamieniamy , ale raczej w jej ciuchy się nie wcisnę Jak nie.. widziałem ją niedawno, przybyło jej co nie co :tongue4: Weźcie suszarkę , depilatory i inne gadżety, bedzie
odzim Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Buty bym mogła, bo nosimy ten sam rozmiar, nawet na imprezach się zamieniamy , ale raczej w jej ciuchy się nie wcisnę Jak nie.. widziałem ją niedawno, przybyło jej co nie co :tongue4: To chyba się patrzyłes nie tu gdzie trzeba :gwizdanie: nic a nic nie przybyło Kaśka suszarko-lokówkę mam - damy radę :> a moze wlasnie patrzył tam gdzie trzeba i mysli ze tam przybylo :gwizdanie:
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Lokówkę to i ja mam jakby co Kajdanki też bedą To chyba się patrzyłes nie tu gdzie trzeba :gwizdanie: nic a nic nie przybyło hehe, patrzyłem wszędzie, a miarę w oku mam
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja biorę 3 pary gaci 6 litrów wódy 0,5 litra bimberku i szczoteczke do żebów
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja biorę 3 pary gaci 6 litrów wódy 0,5 litra bimberku i szczoteczke do żebów ooo, i to mi się podoba wiedziałem z kim się zabrać :tongue4:[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 22:58_________________________________________________i najwazniejsze...audi to audi a nie jakies inne padalce :tongue4: :tongue4:
odzim Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 i najwazniejsze...audi to audi a nie jakies inne padalce :tongue4 :good:
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 i najwazniejsze...audi to audi a nie jakies inne padalce :tongue4 :good: ;( ;( ;( ;( ;( wiem, ale co ja na to poradzę ;( ;( ;( ;( ;( ;( a co, widzę jedno wyjście...lina :polew:
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 ale tak powaznie, to chyba skoda i cytryna gdzieś z boku zostana, nie? buuuuhahahahahah [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 23:07_________________________________________________Nie wiem, golić się czy nie? a niech tam,może bedę się z kims całował, ogolę sie
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Lepiej nie, bo ktoś pomysli ze to jakieś gej party
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 ale tak powaznie, to chyba skoda i cytryna gdzieś z boku zostana, nie? buuuuhahahahahah [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 23:07_________________________________________________Nie wiem, golić się czy nie? a niech tam,może bedę się z kims całował, ogolę sie ide i ja
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Noo, dobry patent,przykryć całą żeby nic nie wystawało i będzie git [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________ a moja Skoda jest z grupy VAG :tongue4: skoda tak, ale nie Twoja [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 23:14_________________________________________________A gdzie reszta...co Oni tam pakują?
oZiX Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Kaśka przecie TY chudsza ode mnie jesteś :kox: ja to spakowany od 2 dni jestem od momentu przyjazdu do Radomia:D no może tylko kompa wyjmę w końcu mcm weź moje wiesz co:D ja wezmę Kajdanki różowe ;> brać jakąś flaszkę??
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Flaszki nie bierz....to już jest temat obgadany
mcm Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Opublikowano 9 Lipca 2009 mam propozycję, zróbmy urodziny mcm-a na zlocie :kox: kupimy mu jakies kwiaty a on bedzię musiał alkohol postawić :gwizdanie: urodziny mam 15 go , ale postawię urodzinową
Gość Michał Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 hehe, to może każdy postawi urodzinową, w końcu prędzej czy później urodziny mieć będzie :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi