tomaszu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Może doczekamy się kiedyś takiej sytuacji, że wejdziemy do Fregaty i będzie "10 piw poproszę".
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie. oooo piknie bracie - to przekaże Ci paczuszkę dla mcm00'a mcm00 bedzie miał interes by wpaśc na spota za to jaki jak założy to będzie go ciężko złapać
KiniaJ Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". a jak bedziemy miec kierowcow:) to bedzie "10 browcow prosze"
oZiX Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 adaho ja będę jechał do Radomia w środę, a jutro stawie się na spocie w wawie[; kiniaJ no koniecznie;P
Gość Michał Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Kinga, następnym razem pójdziemy do Fregaty i znów będzie "10 herbat proszę". adaho, możliwe, że ja się tam do Was wypuszczę we wtorek. Będziemy w kompakcie. oooo piknie bracie - to przekaże Ci paczuszkę dla mcm00'a mcm00 bedzie miał interes by wpaśc na spota za to jaki jak założy to będzie go ciężko złapać Chyba się domyślam , pisałem do Ciebie w tej sprawie
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dzieki chlopaki - ustawilem sie wstepnie z tomaszustem wiec jakby co bede dilowal z Wami.
oZiX Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dzieki chlopaki - ustawilem sie wstepnie z tomaszustem wiec jakby co bede dilowal z Wami. on nie przyjedzie! on nigdy nie przyjeżdża zawsze tylko tak obiecuje!
Norbi Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dzieki chlopaki - ustawilem sie wstepnie z tomaszustem wiec jakby co bede dilowal z Wami. on nie przyjedzie! on nigdy nie przyjeżdża zawsze tylko tak obiecuje!
tomaszu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Ozix, faktycznie ostatnio tylko obiecywałem, ale daj mi jeszcze szansę..
oZiX Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Ozix, faktycznie ostatnio tylko obiecywałem, ale daj mi jeszcze szansę.. ta obiecanki cacanki a głupiemu staje!
Nosfer Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Ozix, faktycznie ostatnio tylko obiecywałem, ale daj mi jeszcze szansę.. ta obiecanki cacanki a głupiemu staje! Niektórym też nawet pocieknie... KOX :polew:
Nosfer Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Nosfer - największy spamer Spotów Warszawskich http://www.a4-klub.pl/smf/slownik_wyrazow_niezrozumialych-t15406.0.html Rozszerzam działalność :polew: _________________________________________________ A tak naprawdę baczę nad bezpieczeństwem i zdrowiem szanownych PinkPower-owych kolegów Mam oczy dookoła głowy
tomaszu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 No to Ty bacz, a ja jadę jeszcze kilka rzeczy załatwić, a później tam do Was na BK..
mcm Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 ;( :> :polew: :polew: paliłeś coś :>
mokom69 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 o proszę widzę że tu na forum coraz lepiej się dzieje:) :> :> :>
oZiX Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 pije zawsze i wszedzie minimum 2 litry dziennie;)
Rekomendowane odpowiedzi