tomaszu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 hej co się stało z Michałem O kurna, no właśnie..
mcm Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 wygląda na zlikwidowane konto
tomaszu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Czy jakiegoś moderatora/administratora można prosić o wyjaśnienie? Z tego co wiem to nie można tak po prostu usunąć konta.
odzim Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 a może sam usunął tylko dlaczego i poco ;(
oZiX Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 a może sam usunął tylko dlaczego i po ;( uu kutfa jeszcze dziś z nim gadałem przez fona ;([br]Dopisany: 01 Październik 2009, 23:53_________________________________________________rozumiem jak by zimą tak zniknął żona mogła by mu skasować za siedzenie po nocach ale teraz??
tomaszu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 rozumiem jak by zimą tak zniknął żona mogła by mu skasować za siedzenie po nocach ale teraz?? No w sumie to już zimno się zrobiło. Zobaczymy co będzie jutro wieczorem...
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Żeby usunąć konto user musi wysłać prośbę do Admina/Prezesa z uzasadnieniem i wtedy jest usuwane. W innych sytuacjach nakładany jest Ban (tak jak to miało miejsce z Brynią swego czasu) gdyby jednak dana osoba się rozmyśliła... Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości
tomaszu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości Nie rozwiałeś, ale od Ciebie tylko tyle chciałem się dowiedzieć.
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości Nie rozwiałeś, ale od Ciebie tylko tyle chciałem się dowiedzieć. masz odpowiedź na warszawskich swoją drogą zanim zaczniesz psioczyć na Zarząd sugeruję najpierw spojrzeć na siebie i wasze problemy :tongue4:
odzim Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 czyli michal wyslal prosbe o usuniecie konta
mcm Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 Mam nadzieję, że rozwiałem wątpliwości Nie rozwiałeś, ale od Ciebie tylko tyle chciałem się dowiedzieć. masz odpowiedź na warszawskich swoją drogą zanim zaczniesz psioczyć na Zarząd sugeruję najpierw spojrzeć na siebie i wasze problemy :tongue4: jakie problemy :?: [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 00:08_________________________________________________ czyli michal wyslal prosbe o usuniecie konta eeee niemożliwe ...
tomaszu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 swoją drogą zanim zaczniesz psioczyć na Zarząd sugeruję najpierw spojrzeć na siebie i wasze problemy :tongue4: Uuuu, poproszę jakiś konkretny przykład.. Zakładam, że nie masz na myśli dzisiejszej rozmowy.
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 NIE KASUJEMY KONT BEZ WYRAŹNEJ PROŚBY WŁAŚCICIELA KONTA aby nie było nieporozumień gdzie szukać przyczyny i sensacji powód musiał być, ja mogę się jedynie domyślać :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: wyznawcy królowej :kox: :kox: :kox:
mcm Opublikowano 1 Października 2009 Autor Opublikowano 1 Października 2009 lypa straszna... ide spać
tomaszu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 NIE KASUJEMY KONT BEZ WYRAŹNEJ PROŚBY WŁAŚCICIELA KONTA aby nie było nieporozumień gdzie szukać przyczyny i sensacji To już wyjaśniłeś wcześniej, a teraz powiedz kiedy wg Ciebie psioczyłem na zarząd??
poziek Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 lypa straszna... ide spać ja bym powiedział, że dziura....wielka dziura :naughty: :naughty:
wuju Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 wujo przyjedzie w lateksach z mortadelki. co wam sie marzy w tych głowach i co z michałem?
Hugo Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 dziś byłem w kinie z Joanną w Warszawie na Bemowie zostawiłem samochód na parkingu i wracając po kinie miałem za szybą ulotkę wytarmoś-mi-suty.pl.eu )) LOL uu, no to musimy sprawdzić. [; hmm jakiś zboczek zmienił mi treść wiadomości [; chyba ma ochotę na małe tarmoszenie... Nikt Ci nic nie zmieniał.Forum samo zmienia automatycznie , niepożądane adresy [br]Dopisany: 02 Październik 2009, 07:36_________________________________________________ czyli michal wyslal prosbe o usuniecie konta Wczoraj były 2 zgłoszenia o usunięcie konta i z tego co pamiętam jedno było od Michała
Rekomendowane odpowiedzi