tomaszu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Oziu, jak przecinałeś Chrobrego to coś ci się z rury zadymiło...
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Za bardzo ciśnie bo nie może mnie dogonić xD
oZiX Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Za bardzo ciśnie bo nie może mnie dogonić xD akurat ojca autem byłem więc na wstecznym bym Cie dogonił ;P :polew: Tomaszu mi zawsze paździerz wali na niebiesko z rury[;
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 To chyba na tym wstecznym już daleko nie zajedziesz
oZiX Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 To chyba na tym wstecznym już daleko nie zajedziesz czyżby Ci auto padło ? że daleko jechać nei będę musiał
oZiX Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 18:11_________________________________________________mokkom co kłamiesz w ogłoszeniu:D??
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 18:11_________________________________________________mokkom co kłamiesz w ogłoszeniu:D?? To chyba na tym wstecznym już daleko nie zajedziesz czyżby Ci auto padło ? że daleko jechać nei będę musiał To muszę cie nawet w tym wyprzedzać :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: aż tak źle jest z jego jazdą? Ozio mam chwilowe zaburzenia w czytaniu ze zrozumieniem i interpretacji zachowań... Pewnie różowy niedopieszczony jest
oZiX Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: aż tak źle jest z jego jazdą? o stary tego się nie da opisac[; po spożyciu zamiast łatwiej jest gorzej [; masz silne nerwy to polecamy:P :polew:
mokom69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 18:11_________________________________________________mokkom co kłamiesz w ogłoszeniu:D?? a tam od razu kłamie:) ale w sumie bity nie był tylko przemalowany :naughty:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 18:11_________________________________________________mokkom co kłamiesz w ogłoszeniu:D?? a tam od razu kłamie:) ale w sumie bity nie był tylko przemalowany :naughty: Haha... No a to zasadnicza różnica [br]Dopisany: 05 Grudzień 2009, 19:10_________________________________________________ z Twoich wypowiedzi i stylu jazdy :polew: aż tak źle jest z jego jazdą? o stary tego się nie da opisac[; po spożyciu zamiast łatwiej jest gorzej [; masz silne nerwy to polecamy:P :polew: U mnie przynajmniej masz niezapomniane wrażenia z jazdy A u ciebie pewnie spać można
oZiX Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no niezapomniane [; tylko ciekawe jak długo pasażer będzie je pamiętał bo z pewnością do grobowej deski buehehehe :polew: :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 no niezapomniane [; tylko ciekawe jak długo pasażer będzie je pamiętał bo z pewnością do grobowej deski buehehehe :polew: :polew: Wątpię żebyś zginął jadąc w paradzie przez miasto 20km/h
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Tyle strat narobiłem przy 50km/h To o czym mówi Ozio to bajka zlotowa zakrapiana % ozio może jej dobrze nie pamiętać
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 eee, to jednak jesteś hardcorem hardcorem za kase z AC eee, to jednak jesteś hardcorem Niemcy mają nieskoordynowane odruchy ! trzeba o tym pamiętać wjeżdżając do Niemiec
odzim Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a tam od razu kłamie:) ale w sumie bity nie był tylko przemalowany to jak z tym ze bezwypadkowy , a jak ktos by sie pytal to byla tylko kolizja bo zeby wypadek to musza byc ranni i przebywac ponad 7dni w szpitalu :polew:
Gość Adrian Matracki Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 W niemcowni niestety bliżej sie nie dało a dalej sie nie chciało Kto tu opisał swoje przygody z kotami ? Przyznać sie http://www.joemonster.org/art/12891/Czemu_mnie_sie_ciagle_takie_rzeczy_przydarzaja_
mokom69 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 a tam od razu kłamie:) ale w sumie bity nie był tylko przemalowany to jak z tym ze bezwypadkowy , a jak ktos by sie pytal to byla tylko kolizja bo zeby wypadek to musza byc ranni i przebywac ponad 7dni w szpitalu :polew: dokładnie
tomaszu Opublikowano 5 Grudnia 2009 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Widziałem wczoraj mokoma Toyotke, jest naprawdę w świetnym stanie. Maska też jest ładnie pomalowana. :th:
Rekomendowane odpowiedzi