tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Tomaszu no ile można z jedną chodzić;D?:> No tyż prowda - przerabiałem kiedyś ten temat.
Kaśka Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Ja musze na szybko, najlepiej dzisiaj, seryjnie ;( idę jebnać jakiegoś drinka, cos jeszcze zostało z wczorajszego wieczoru Proponuje martini ze spritem. Szkoda tylko, że butelka się tak szybko kończy. BTW czy coś się stało, że nastąpiła u Ciebie taka nagła zmiana nastroju?
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Kiedyś byłeś dobry chłop, tylko że mało piłeś. Teraz jesteś po prostu dobry chłop!
odzim Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 cos mi net szfankuje albo dzisiaj to forum tak dupowato lata
mokom69 Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Witam wszyskich gratuluje udanej imprezki a tym czasem wracam na 15 strone:)
tomaszu Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 cos mi net szfankuje albo dzisiaj to forum tak dupowato lata Chyba to drugie, bo i u mnie coś nawala. Pora spać dzieciaki. No to na razie..
Kaśka Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 BTW czy coś się stało, że nastąpiła u Ciebie taka nagła zmiana nastroju? Kaska, długo by o tym gadać...ale z Toba to bym pogadał o tym przy butelce...może kiedyś Next time I hope soon.
mcm Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Opublikowano 7 Marca 2010 aaaaaaa pamiętam że parlewu espaniol na imprezie :polew:
Jariko Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Majki jak chcesz cos przechylic to zapraszam do mnie ja tez mam ochote ale nie moge
Jariko Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki Chylę cały czas...i k.rwa robię sobie od was urlop od nas sie nie da uciec wiec nie próbuj nawet :evil: [br]Dopisany: 07 Marzec 2010, 22:50_________________________________________________A na Twoj urlop nikt nie wyrazi zgody
wuju Opublikowano 7 Marca 2010 Opublikowano 7 Marca 2010 wuju podchodzisz i się pytasz: " walisz sie czy trzeba z tobą chodzić " no jakoś tak kumpel testował ten tekst.. i powiem ci ze efekty były zadziwiające
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 majki, a czy przy tej lawecie jest wciągarka?
tomaszu Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Jariko, dziś Twoje święto. Wszystkiego najlepszego panie i żebyś wrócił szybko do zdrowia i Twój tata też. 3m się dzielnie. :th: tomek - martwie sie o twoje stany emocjonalne,ale wyrażnie Ci kobity trzeba :polew: Aniu, nie chcę opowiadać różnych historyjek na forum, ale naprawdę pod tym względem moja sytuacja jest wzorowa. Zaufaj mi.. PS. Ale miałaś seksowne leginsy na imprezie. [br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 08:26_________________________________________________A, i jeszcze chciałem złożyć życzenia na dzień kobiet. Wszystkiego najlepszego dziewczyny, żebyście były zawsze tak jak teraz.. :>[br]Dopisany: 08 Marzec 2010, 08:36_________________________________________________ :kwiatek:
Jariko Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 BRY :hi: Dzieki bardzo Tomaszu za pamięć Oczywiście dołączam się do życzeń dla naszych klubowych Pań DZIEWCZYNY STO LAT i kilka dni dłużej :kwiatek: :kwiatek: :>
mcm Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Opublikowano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego dziewczyny :kwiatek:
Rekomendowane odpowiedzi