Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale jazda jak rok temu znowu zacznę pic przed kompem a ja wogóle :polew: :polew:
oZiX Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale jazda jak rok temu znowu zacznę pic przed kompem
oZiX Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale jazda jak rok temu znowu zacznę pic przed kompem pij pij... ja to jestem łatwa, tylko ty pierdoła....jezlei o to ci chodziło :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 ale jazda jak rok temu znowu zacznę pic przed kompem Właśnie za mną litr wina i jest mi wreszcie za***iście po koszmarnym dzisiejszym dniu. Dziękuję za poprawę nastroju. Tylko jak ja wstanę jutro do pracy.
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 ale jazda jak rok temu znowu zacznę pic przed kompem pij pij... ja to jestem łatwa, tylko ty pierdoła....jezlei o to ci chodziło o karwa ale
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 e tam pewnie się bawi jajkami ... tzn pisanki robi na święta :polew:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Właśnie za mną litr wina i jest mi wreszcie za***iście po koszmarnym dzisiejszym dniu. Dziękuję za poprawę nastroju. Tylko jak ja wstanę jutro do pracy. Jutro zrobimy powtórkę z rozrywki.
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Właśnie za mną litr wina i jest mi wreszcie za***iście po koszmarnym dzisiejszym dniu. Dziękuję za poprawę nastroju. Tylko jak ja wstanę jutro do pracy. Jutro zrobimy powtórkę z rozrywki. Ale u mnie w domu, tak? :naughty: I bez forum.
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 boje się mówić jak wczoraj mówiłem do psa Bryni :gwizdanie: :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 boje się mówić jak wczoraj mówiłem do psa Bryni :gwizdanie: :gwizdanie: A co złego jest w dziczku?
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 boje się mówić jak wczoraj mówiłem do psa Bryni :gwizdanie: :gwizdanie: A co złego jest w dziczku? Podchodzi do mnie MiMi i sie łasi o ser zółty a ja Majki uspokój się! :polew: :polew:
tomaszu Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ale u mnie w domu, tak? :naughty: I bez forum. Tak.
oZiX Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Tomaszu jak masz zamiaru jutro przyjechać to bez kulek
Korzeń Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Ignorowany przez: 0 użytkownika/użytkowników :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 Tomaszu jak masz zamiaru jutro przyjechać to bez kulek swoje 2 mikrusie piłeczki na pewno weźmie :polew:
Rekomendowane odpowiedzi