4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dobra jesteście zlepkiem wszystkiego Kurcze.. u nas na Olsztyńskich tak szybko strony nie lecą
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ja mam renówkę Bo ty Ociec jesteś to musisz mieć renówkę kombi.
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Warto dzisiaj się woziłam moją ....mniam..mniammmmm masz na mysli ten spacerek? Ł to się woził, ale Ty? JEŹDZILIŚCIE?? I NIC NIE POWIEDZIELIŚCIE?? a co twoje padło już jeździ
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Warto dzisiaj się woziłam moją ....mniam..mniammmmm masz na mysli ten spacerek? Ł to się woził, ale Ty? JEŹDZILIŚCIE?? I NIC NIE POWIEDZIELIŚCIE?? Ty z ciocią Basią akurat jeździłeś i kulkami :gwizdanie: :gwizdanie:
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ora ora zielony czyta [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:26_________________________________________________ Dobra jesteście zlepkiem wszystkiego Kurcze.. u nas na Olsztyńskich tak szybko strony nie lecą zbierzcie ekipe,zróbcie kilka ostrych baletów, jedźcie na zlot to i strony zaczną lecieć a propos kiedy u nas następny balet
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ee, spamery, zróbcie tu trochę szumu: http://www.a4-klub.pl/smf/warminskomazurskie/spoty_olsztynskie-t7607.0.html;new
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a propos kiedy u nas następny balet k**wa, czasem to masz przebłyski i powiesz coś mundrego.
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dobra jesteście zlepkiem wszystkiego Kurcze.. u nas na Olsztyńskich tak szybko strony nie lecą zbierzcie ekipe,zróbcie kilka ostrych baletów, jedźcie na zlot to i strony zaczną lecieć Nie no ekipa ogólnie jest i cały czas rośniemy w siłę Spoty są... Pod koniec kwietnia jest Kaletka.. zjedzię się troche osób wiec będzie dobrze
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szwagier to pewnie na nas wszystkich ma haka.. [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:29_________________________________________________ Nie no ekipa ogólnie jest i cały czas rośniemy w siłę Spoty są... Pod koniec kwietnia jest Kaletka.. zjedzię się troche osób wiec będzie dobrze Pierwszy zlot na jakim byłem to była właśnie Kaletka.
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szwagier to pewnie na nas wszystkich ma haka.. [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:29_________________________________________________ Na mnie nic nie ma
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a no ALE URWAŁ parapet robi ale będziemy rwać.... podłogę remont od nowa bedzie robił :polew:
tomaszu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wiem wiemy, ale wtedy chodziłeś jeszcze swoimi sciezkami.... z dziewczyną za ręke k**wa, mam jakieś dejavu czy cuś. Mówiłem ci już o tym??
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Pierwszy zlot na jakim byłem to była właśnie Kaletka. wiem wiemy, ale wtedy chodziłeś jeszcze swoimi sciezkami.... z dziewczyną za ręke to chyba Oxiu :> :> :>
mcm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 a no ALE URWAŁ parapet robi ale będziemy rwać.... wybij sobie z głowy :evil: :evil: jakieś rwania ,,na boku" :evil: :evil: :evil: podłogę :polew:
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 wiem wiemy, ale wtedy chodziłeś jeszcze swoimi sciezkami.... z dziewczyną za ręke ku***a, mam jakieś dejavu czy cuś. Mówiłem ci już o tym?? aaaaaaaaaaaa ciemno bylo nie widzialem ups... mialem sie nie wychylac :polew:
4lo Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szkoda, że jak była Kaletka wtedy to ja się jeszcze tak nie obracałem po forum... Byśmy z tatą pojechali bo mamy tam aby 30km.
Korzeń Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 4lo wpadaj na skuterku ja wezme swojego Trampka [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:34_________________________________________________ Szwagier to pewnie na nas wszystkich ma haka.. [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 23:29_________________________________________________ Na mnie nic nie ma mało wiesz :gwizdanie: :bicz: :bicz: :bicz: :bicz3: :bicz3: :baseball:
Rekomendowane odpowiedzi