Zaleczeq Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Smakowicie to wszystko wygląda :slina:
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 WOW, Brynia, czy to znaczy, że po spocie impreza u Ciebie?? :drool:
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 coca colę Tak tak, u Bryni Coca Cola jest zawsze wyjątkowa, więc musimy jechać do niej wieczorem.
wuju Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Biedna ta wujowa panna teraz, chyba Tomaszu musisz ją namierzyć i pocieszyć która :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a Ty Tomaszu,coś upichciłeś na święta? No pewnie, przed chwilą ugotowałem se parówki z keczapem.
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a jedzenia dzisiaj nie ma, zwłaszcza mięsa ;( ;( ;( ;( Chyba że mięso rybie albo parówkowe.
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Rybie tak, ale nie posiadam Dobra, zjemy Ci te ciasta wszystkie z Kolą.
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Tomaszu, Ł dzwonił i pytał czy jadę na spota- ja mówię że bardzo zmęczona jestem- a on to - koniecznie jedź na spota bo inaczej spot przyjedzie do Ciebie :polew: ŁAHAHAHA :polew: Powiedz, że tak czy siak przyjedziemy. :>
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ojjjjjjjjjjjjj dzisiaj go lepiej nie denerwować :evil: No dobra dobra, ale musisz nam coś przywieźć. No i musisz przyjechać beemą, bo inaczej to będzie lypa. A właśnie, życzą sobie państwo żebym na spot przyjechał Citroenem czy może BMW ??
Korzeń Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 przywiozę przyjadę bmw Ty też BMW gołąbeczki
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 przywiozę przyjadę bmw Ty też BMW Naprawdę swój chłop z Ciebie - krótko, zwięźle i na temat.
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 To co, dzisiaj spot po dresiarsku??
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 hejka hejka :> :> :> będziesz na spocie ? ba jak takie smakołyki będą to tak ;D A właśnie mi mówi o ślubie
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A właśnie mi mówi o ślubie po dresiarsku? Kto mi pożyczy dresik? Brynia ma takie różowe - niech weźmie dla wszystkich.
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ja to tam jakiś mam, bo kiedyś chodziłem w dresach.
mcm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2010 weźcie zdjęcia z bukowiny chciałem na pendriva zgrać
Rekomendowane odpowiedzi