Kaśka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 będzie trening w przechylaniu kieliszka :polew: Od tego pupa naprawdę robi się jędrna. to dodaj do tego jeszcze masażyk [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2010, 22:45_________________________________________________ Na to to ja też się pisze
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Do takich rzeczy nie jestem ci potrzebna i tak popadasz w samozachwyt Ryli?? Hmmm. Czyli mam w sobie coś z Bryńki?? Pierwiastek kobiecości? Hm... Jak Jin I Jang? Może coś w tym jest. :polew: Pierwiastek kobiecości podkreśla moją męskość.. No dobra, przesadziłem.. Koniec tematu. :decayed:
Kaśka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Do takich rzeczy nie jestem ci potrzebna i tak popadasz w samozachwyt Ryli?? Hmmm. Czyli mam w sobie coś z Bryńki?? Pierwiastek kobiecości? Hm... Jak Jin I Jang? Może coś w tym jest. :polew: Pierwiastek kobiecości podkreśla moją męskość.. No dobra, przesadziłem.. Koniec tematu. :decayed: No co ty temat się dopiero rozkręca
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 poparta faktami jak było widać k**wa, tera Oziek bedzie zakalce na spoty przywoził.
Kaśka Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 I już plan dnia wykonany mogę spadać. Buziaki i dobranocka
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No co ty temat się dopiero rozkręca Nie chcę żebyś pomyślała, że popadam w samouwielbienie, więc temat należy zakończyć..
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja tam na pierwszym miejscu widzę posta Bryńki ale spoko mogę wam coś upiec i jakiś alko pod to zrobić ;>
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja tam na pierwszym miejscu widzę posta Bryńki ale spoko mogę wam coś upiec i jakiś alko pod to zrobić ;> Dobra, to już może zostaw tę fuchę Bryńce.
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wesołych mokrych jajek a dla Tomasza kulek ;D
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wesołych mokrych jajek a dla Tomasza kulek ;D Szkoda że już idziecie.. Komu będę strzelał z kulek?
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wesołych mokrych jajek a dla Tomasza kulek ;D Szkoda że już idziecie.. Komu będę strzelał z kulek? Wacławowi :>
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wacławowi :> On ma bardziej oryginalne imie...
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wacławowi :> On ma bardziej oryginalne imie... :mysli:
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wacławowi :> On ma bardziej oryginalne imie... :mysli: Przedstawiam go tylko wybranym więc sorry Oziu, ale nigdy się nie dowiesz.
oZiX Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wacławowi :> On ma bardziej oryginalne imie... :mysli: Przedstawiam go tylko wybranym więc sorry Oziu, ale nigdy się nie dowiesz. Tomaszu kobiety są przereklamowane
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Tomaszu kobiety są przereklamowane Ale mają w sobie to coś - to znaczy tam w kroku..
tomaszu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 tak mu dał ,,na drugie" po zlocie O, Brynia, coś o tym wie..
Rekomendowane odpowiedzi