mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nikt fochów nie bedzie robił ale hamuj się troszke
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nikt fochów nie bedzie robił ale hamuj się troszke Uraziłem Cię??
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 na razie nie bo mam nadzieję że tak nie myślisz
mcm Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 00:12_________________________________________________ no siemano ale sobie poczytałem:) no i na koniec łachmyta...
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 na razie nie bo mam nadzieję że tak nie myślisz Zgadnij.. Dowcip się nie przyjął i tyle. Poza tym jak to pisałem to nawet Cię nie widziałem na pasku, więc to bardziej Korzeń powinien się obrazić. Jak chcesz to na spocie se strzelimy po mordzie na zgodę i będzie gites.
Korzeń Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 nikt fochów nie bedzie robił ale hamuj się troszke Uraziłem Cię?? Ja bym Ci zajebał kropka... :gwizdanie: za podskakiwanie URWAŁOWI ostrzeżenie
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zaraz mu dam... Noo, dawno nie miałem. [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 00:18_________________________________________________ się jeebany poskarżył zielonym Cza wszędzie mieć kolegów.
mokom69 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 zaraz mu dam... Noo, dawno nie miałem. [br] :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 tylko żebyś się jakiejś choroby wenerycznej nie nabawił
tomaszu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 tylko żebyś się jakiejś choroby wenerycznej nie nabawił Jak mnie nie będziesz chciał upić i skajdankować to będzie gites.
Korzeń Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 wiesz jak caly RFS zaluje ze nie zostales przy tamtym kaloryferze!
Rekomendowane odpowiedzi