Kaśka Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Mam pytanko byliście moze w 2007 na zlocie w kaletce ?? Kaletka była boska. Mój pierwszy letni zlot. Hmmmm... za***iste wspomnienia.
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobra to niech sie ujawni na jakiejs fotce Czekaj, może znajdę w galerii jakieś zdjęcia. Ty też byłeś? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 21:02_________________________________________________ Kaletka była boska. Mój pierwszy letni zlot. Hmmmm... za***iste wspomnienia. Ooo, to Ty też byłaś??
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 dobra to niech sie ujawni na jakiejs fotce Czekaj, może znajdę w galerii jakieś zdjęcia. Ty też byłeś? jego mamuśka była :polew: [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 21:03_________________________________________________teraz chłopak ojca szuka po zdjęciach :polew:
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ooo, to Ty też byłaś?? nie spotkaliście się? A co, Ty też byłeś? [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 21:15_________________________________________________Nie znalazłem tych zdjęć, bo mi coś komp muli.
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale że Ty Kaśki nie pamiętasz? Michciu, a kto powiedział, że nie pamiętam??
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nygusie jeden Pamiętam Kaśkę - miała wtedy dwa kucyki i paliliśmy jej cienkie papierosy. :>
tomaszu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 I jeździliśmy razem po okolicznych serpentynach.. Właśnie wtedy zrozumiałem, że na zlot nigdy nie powinno się zabierać dziewczyny. [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________Ups, Brynia przyszła, dobranoc..
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 22:06_________________________________________________karwa was to można czytać bo jak jedno coś napisze to ja już wiem co odpisze drugie
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie ale wasz cukier znam na pamięć :gwizdanie:
mcm Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 oj tak ale po świętach trochę mnie muli po słodkim :>
Zaleczeq Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 też wolisz na "ostro" ? czasem to było pytanie do mcm'a. Ciebie o rzeczy oczywiste nie pytam zobaczcie jaki koleś ma avatarek :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/marewel-u2463.html Jaki avatar :polew: Brynia zrob z nimi porzadek
Kaśka Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nygusie jeden Pamiętam Kaśkę - miała wtedy dwa kucyki i paliliśmy jej cienkie papierosy. :> Zaskoczyłeś mnie, że to pamiętasz. Pamiętam czemu stwierdziłeś, ze dziewczyn nie powinno się zabierać na zloty i że liczą się te co same przyjeżdżają bo to kochają. :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Dzieńdobry robaczki. To co, grupowa kawka w Złotych Tarasach?? Akurat będę w okolicy więc też się pojawie.. Tylko bądźcie o 12:00 tak jak się umawialiśmy.. Zaskoczyłeś mnie, że to pamiętasz. Pamiętam czemu stwierdziłeś, ze dziewczyn nie powinno się zabierać na zloty i że liczą się te co same przyjeżdżają bo to kochają. :gwizdanie: Pamięć mam krótką, ale dobrą.
wuju Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 w końcu doszedłem do siebie po świętach a wam to nie za słodko
Rekomendowane odpowiedzi