tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 majki, proponuję obgadać temat na żywo. Spotkajmy się gdzieś - może u Bryni. A tak serio to dawaj do Bryni, bo mam do niej deal i też będę. Tylko że ona jeszcze o tym nie wie, ale zaraz zadzwonię.
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 [/url] strasznie opatulona :cool1 spokojna Twoja rozczochrana poka coś więcej trochę niska jest, ale fajniusia Apropos "rózowego" - kiedyś koledzę pomagaliśmy przy przeprowadzce,przy wynoszeniu szafek wysunęła się szuflada w której był za***iście wielki "różowy"....od tamtej pory jakoś tak inaczej postrzegam jego kobitę lubie niskie i szczupłe różowy :polew:
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Spotkajmy się gdzieś no wiesz.... w robocie siedzę , czekam na kuriera No wiesz? Miś jest moim idolem Totalnie odjechany teledysk ślubny!
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pani młoda też jest fajna niunia. :>
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Pani młoda też jest fajna niunia. :> a tak BTW , ciekawe który z was Miśki pierwszy się chajtnie? ja mam jednego faworyta w tej kwestii :> Kogo?? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:09_________________________________________________wuju nie chcesz sprzedać samych kratek tych z dokładki ;>?? halogenowych ?
tomaszu Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ja mam jednego faworyta w tej kwestii :> Wal.
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 wuju nie chcesz sprzedać samych kratek tych z dokładki ;>?? halogenowych ? wolał bym całość ale zawsze można się dogadać [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 18:47_________________________________________________ Pani młoda też jest fajna niunia. :> a tak BTW , ciekawe który z was Miśki pierwszy się chajtnie? ja mam jednego faworyta w tej kwestii :> Kogo?? :gwizdanie: tomaszu
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w ASO niby koło stówki podjadę zobaczę i najwyżej nie będę zawracał CI głowy
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 w ASO niby koło stówki podjadę zobaczę i najwyżej nie będę zawracał CI głowy ja tam problemu nie widzie, kumpel często lata do warszawki to mógł by ci podrzucić jak coś to pisz pw i się dogadamy
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Brakuje Ci kratki Oziu? nie od strony kierowcy miałem z plastikiem zasłaniającym dolot ;>
wuju Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 to dogadaj sie ze mną o te Twoje 1 BE :naughty przemyśle toją propozycje :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 to dogadaj sie ze mną o te Twoje 1 BE :naughty przemyśle toją propozycje :gwizdanie: Myśl, póki mam ochotę coś rezać, bo za chwilę mi przejdzie a koła już masz?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 20:05_________________________________________________Majki planujesz jakiś wyjazd zagramamice?
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a koła już masz?[br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 20:05_________________________________________________Majki planujesz jakiś wyjazd zagramamice? nie mam ;( , ale może w niedzielę już bedą nie planuję, ale kto wie...a co, masz coś na oku? raczej chodzi i rozejrzenie się czy jest
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 bry wieczór ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( co tam Królowo zmęczona?
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 bry wieczór ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( co tam Królowo zmęczona? okropnie i do tego tak mnie kręgosłup boli, że znowu będę spała na podłodze nie jesteś sama, mnie od wczoraj też rwie w lędźwiach....starośc Aneczka no tak, my ludzie po 30-stce ale ja się staro nie czuję, max na 25 lat szkoda że nie na 3-4 lata mniej... ;/ tak to byśmy mogli na jaką randkę do kina skoczyć :polew:
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 szkoda że nie na 3-4 lata mniej... ;/ tak to byśmy mogli na jaką randkę do kina skoczyć :polew: Oź, nie lubisz starszych babek? uwielbiam ale czy wypada?? szkoda że nie na 3-4 lata mniej... ;/ tak to byśmy mogli na jaką randkę do kina skoczyć :polew: Oź, nie lubisz starszych babek? nawet Oziu mnie do kina nie chce zabrać ;( Bryńcia nie pitol z Tobą to ja na koniec świata i jeszcze dalej bym poszedł
oZiX Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no tak, od razu mnie kregosłup mniej boli :rolleyes: :> :> :> wymasować też mogę
Rekomendowane odpowiedzi