mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________tera pierdolnie ktoś bombkę na Kraków i będzie pozamiatane na całym świecie :gwizdanie: qrde, jak czytali listę kto ma być to .....pomyslałam o tym.......jak oni muszą ten Kraków zabezpieczyć....bo faktycznie.... wypowiadali się w TVN ie Niemczyk i Dziewulski że to za***iście trudna operacja do z robienia w tak krótkim czasie
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 chyba że ktoś na "wariata" spróbuje
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 chyba że ktoś na "wariata" spróbuje raczej mało realne i do tego chyba z góry skazane na klęskę no przynajmniej mam nadzieję żeby nie było jak w metrze w Moskwie przecież nie przeszukają wszystkich ludzi stojących po drodze;/[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:28_________________________________________________Doniu - Czarna sobota proste ale prawdziwe ;/
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 mają swoje sposoby o których nam nawet się nie śniło :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________zobaczcie na TVN24 co się ku***a w Kraku dzieje, ja pier***e ale się ludziom pier***i w baniach :wallbash:
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 mają swoje sposoby o których nam nawet się nie śniło :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:34_________________________________________________zobaczcie na TVN24 co się ku***a w Kraku dzieje, ja pier***e ale się ludziom pier***i w baniach :wallbash: Dziwisz powiedział że to nie jego decyzja była i coś wspomniał że Wawel należy do narodu
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wawel nie Wawel ale uważam że kto jest za kto przeciw powinno się to zachować dla siebie, a nie wyciągać takie akcje teraz na forum publicznym
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 może my postaramy się to zmienić
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 heh no mówią o tym że to "zagrywka polityczna" ... mogę już z wami o tym nie rozmawiać [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 21:49_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1652211,0,1,bielan-jaroslawa-do-wawelu-trzeba-bylo-przekonywac,wiadomosc.html a przed chwilą powiedzieli w tvn24 że to nie była córka więc kto jest tą rodziną ??
oZiX Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 może my postaramy się to zmienić wiesz to nie takie proste jak usłyszałam rozmowe mamusi z dzieckiem w przedszkolu na temat tego dlaczego nie należy lubić cyt; ,,ruskich" to musiałm wyjść ...bo albo ja by trzeba w głowe pier....żeby odzyskała swiadomość albo odebrać prawa rodzicielskie mi bardziej chodziło o Wawel.. a z Rosjanami mamy teraz okazję się pogodzić i może pod presją świata otworzą swoje archiwa...
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 no w Watykanie na pogrzebie JP2 im się udało to może i tu w tym mega cywilizowanym świecie się uda :gwizdanie: :gwizdanie: Kurde, aż mnie ciary przeszły, bo byłem na pogrzebie JP2..
odzim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 oZIX nie tłumacz sie po to jest wolność słowa i forum żeby wypowiadac sie na nim , Ja juz wiem co powiem synowi jak pojade kiedyś z nim na wawel i wejdziemy zobaczyć groby wielkich ludzi ............a tu taki mały bedzie leżał
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jestem ciekaw co będzie dalej...
odzim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jestem ciekaw co będzie dalej... nic nuda jak była
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dziwisz teraz mówi że to nie była jego inicjatywa, PIS -owcy mówią że on zaproponował no burdel wraca na właściwe tory :wallbash:
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 oZIX nie tłumacz sie po to jest wolność słowa i forum żeby wypowiadac sie na nim , Ja juz wiem co powiem synowi jak pojade kiedyś z nim na wawel i wejdziemy zobaczyć groby wielkich ludzi ............a tu taki mały bedzie leżał nie wiesz? a ja mu powiem, że tego wymagała sytacja polityczna a dyplomacja w pewnych chilach jest najwazniejsza jka go szybko nauczysz słowa dyplomacja - tylko z sensem oczywiście- to zrozumie a ja myślę że to była pochopna decyzja, ktoś coś powiedział, ktoś na to przystał, poszło do mediów i buło już za późno żeby to wszystko odwołać...zobaczcie TVN24 co się dzieje w Krakowie :wallbash: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:05_________________________________________________ Apropos..coś Palikota nie widac myślę, że gość jako jeden z nielicznych wyznaję zasadę mowy o zmarłych: "albo dobrze, albo wcale"
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 _________________________________________________ _________________________________________________
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 _________________________________________________ _________________________________________________ to co tygrysy lubią najbardziej [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:10_________________________________________________o majki mnie wyprzedził
odzim Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 _________________________________________________ _________________________________________________ biore BMW - reszte mam
mcm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2010 _________________________________________________ _________________________________________________ biore BMW - reszte mam tja... :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 22:12_________________________________________________ o majki mnie wyprzedził szybki Bill szybki Lopez
tomaszu Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 biore BMW - reszte mam Kurde, to ja mam tylko BMW.
Rekomendowane odpowiedzi