tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a możesz nie być fotografem :gwizdanie: No aż taki ugodowy to chyba nie jestem. Może umówmy się tak, że na początku imprezy porobię trochę zdjęć, a później już schowam aparat, ok? Niech ktoś rezerwuje lokal czy cuś.
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a co z Jarkiem? jest w szpitalu czy idzie z nami? W szpitalu niestety, wychodzi jutro. No chyba ze dzis pojedziemy na wódkę do szpitala..
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 a nie może się dzisiaj ,,zerwać" Nie może, bo w tamtym tygodniu się zerwał i miał przechlapane. Poza tym mówi, że został mu tylko 1 dzień do odsiadki, więc nie chce ryzykować. Rezerwuj te Rose. Ja jestem dziś szoferem. :>
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Ja jestem dziś szoferem. łee, to lipa, nie piję Jestem szoferem, ale tylko w jedną stronę...
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 w drugą ja Cię odwiozę....na melanżu Ty będziesz kierował, ja będę pilotował, a Brynia będzie nam zmieniać biegi.
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 w drugą ja Cię odwiozę....na melanżu Ty będziesz kierował, ja będę pilotował, a Brynia będzie nam zmieniać biegi. będzie bolało Co, biegi nas będą boleć??
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 noo, znając styl jazdy Bryni :gwizdanie: Nie wiem, bo Brynia nigdy nie zmieniała moich biegów.. :gwizdanie: Ale podobno wystarczy, żeby Jej nie dopuszczać do sprzęgła i powinno być dobrze.
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 czarne czy rude? Oczywiście, że rude. Takie rude jak Brynia. :>
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 dzisiaj to widze ze chyba nici z popijawy, towarzystwo się nam wykrusza No dobra, ostatecznie mogę pić. Ale wtedy nie będę szoferem. No chyba że zorgaznizmujemy się na przyszły tydzień - wtedy na pewno będzie mi pasować.
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 qzwa co tu się organizować pojedziemy pod Fregatę i tyle, kto może to pije No dobra, ale przyjadę beemką, bo dawno jej nie odpalałem.
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Kurde, właśnie sobie przypomniałem, że muszę skoczyć przed spotem w jedno miejsce - tam nie dojadę beemką. Przyjadę cytronetem. przyjedź po mnie Ok, da się zrobić. Zdzwonimy się. Jakby ktoś potrzebował transport na dziś to dzwonić. DEKLARUJĘ SIĘ NA KIEROWCĘ DZISIAJ.
mcm Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Jakby ktoś potrzebował transport na dziś to dzwonić. DEKLARUJĘ SIĘ NA KIEROWCE DZISIAJ. to po mnie też wpadnij
tomaszu Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Tomaszu a jak mieszkanie ?:> Jest pewna prawna trudność. Jak będziesz na spocie to pogadamy. mcm, jak trzeba to pojadę po Ciebie. Nie róbcie obory tylko ustawiajcie się w kolejkę kto chętny na transport.
oZiX Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Tomaszu a jak mieszkanie ?:> Jest pewna prawna trudność. Jak będziesz na spocie to pogadamy. mcm, jak trzeba to pojadę po Ciebie. Nie róbcie obory tylko ustawiajcie się w kolejkę kto chętny na transport. po mnie możesz podjechać tylko przed 24 muszę wrócić do domu
Korzeń Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 o rrrany ale zapierdol dopiero do forum siadlem a za 45 minut zaczynam 2,5 tygodniowy urlop :kox: :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi