tomaszu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Kiedy do mnie przyjeżdżasz mam wolną chatę?? A ja mogę?? [br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 23:40_________________________________________________A, słuchajcie! Jutro impreza! Nic mnie nie obchodzi, że ktoś nie może, że to że śmo. Jutro kręgle w rosie i wódka. Koniecznie przyjedźcie na spota bez samochodów. Ja mogę wozić, ale tylko w jedną stronę.
wuju Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja dziś od 8 do 8 miałem spota w radomiu
tomaszu Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 ja dziś od 8 do 8 miałem spota w radomiu Z kim? Sam ze sobą?
oZiX Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 haj Jutro Radom :kox: pije z tej okazji już teraz;> Brynia weź mi karty ;P a na sobotę szykuj piwko gryla i kosiarkę :> Ogrodniczki też
mcm Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2010 miałeś kosić bez... :gwizdanie:
oZiX Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nowe: Stare;P [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 00:32_________________________________________________ miałeś kosić bez... :gwizdanie: oj bez mogę kosić co innego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Hej, nie dostałem od was odpowiedzi kto będzie dziś bez auta???
mokom69 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tomaszu jak nie bede musial jechac do wawy to ja bede rozjasni mi sie ok 14-16[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 08:39_________________________________________________jak coś mogę też wozić
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak coś mogę też wozić Ee, nie. Niech każdy będzie bez auta. :>
mcm Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak coś mogę też wozić Ee, nie. Niech każdy będzie bez auta. :> to musze zobaczyć o której mam PKSa
tomaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To trzeba ustalić harmonogram,proponuję rozpocząc we Fregacie,następnie przenieść się do Fanaberii lub Archiwum i na koniec kręgle Ale driver by się przydał :gwizdanie: Majki, aleś się rozbrykał. Ok, zacznijmy we Fregacie, a później prosto do Rosy. Będziemy brać taryfę vana - na tyle osób to się opłaca.
mcm Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To trzeba ustalić harmonogram,proponuję rozpocząc we Fregacie,następnie przenieść się do Fanaberii lub Archiwum i na koniec kręgle Ale driver by się przydał :gwizdanie: w sumie mogę prowadzić, całe życie i tak jeździłem z pijakami,tylko większą furę by się przydało :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 12:52_________________________________________________Na pokład samolotu lecącego do Smoleńska, wsiadł człowiek "mały", kłótliwy, przeciętny prezydent, "zaściankowy" i ksenofobiczny, mierny polityk. Autor słów: "sp***rzaj dziadu", "małpa w czerwonym", "ja panią załatwię", nie znający słów refrenu hymnu... Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale całej Europy i prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym... W trumnie ze Smoleńska, przywieziono "wybitnego męża stanu", "patriotę", "bohatera narodowego", "ojca narodu", â??największego Polaka", "równego królom"... Ja się pytam kto podmienił zwłoki?! Gdzie jest ciało Kaczyńskiego ?!
Rekomendowane odpowiedzi