Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Wyjebisty beat , to był hymn na mistrzostwach europy bodajże. On zawsze w teledyskach ma za***iste świnie,przewaznie brunetki :slina: :slina:[br]Dopisany: 05 Maj 2010, 22:17_________________________________________________Ja dzisiaj to "szatkowałem"...fajna nuta :rolleyes: Dj Tiesto - I Will be Here Troche stary ten kawałek ale kozacki [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 11:50_________________________________________________ ja mam inne skojarzenia co do tego numeru No to pochwal się co robiłeś w weekend. weekend? kiedy to było, ja już zyje następnym weekendem a własnie Pany,22 maja ,sobota finał LM,może bysmy uderzyli składem do Fregaty na meczyk? :naughty: Kogo obstawiacie ?? kto zdobędzie puchar
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kogo obstawiacie ?? kto zdobędzie puchar Ilonka z Olą.
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kogo obstawiacie ?? kto zdobędzie puchar Ilonka z Olą. Widze że macie jakieś nowe sikorki
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 Kogo obstawiacie ?? kto zdobędzie puchar Ilonka z Olą. Widze że macie jakieś nowe sikorki e tam nowe, stare, ale niedawno oswojone :gwizdanie:
Korzeń Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kogo obstawiacie ?? kto zdobędzie puchar Ilonka z Olą. Widze że macie jakieś nowe sikorki e tam nowe, stare, ale niedawno oswojone :gwizdanie: są zdjęcia?
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Kogo obstawiacie ?? kto zdobędzie puchar Ilonka z Olą. Widze że macie jakieś nowe sikorki e tam nowe, stare, ale niedawno oswojone :gwizdanie: są zdjęcia? dobra chlopaki pochwalcie sie
Korzeń Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 pewnie że sa,ale dla wtajemniczonych kurva, ale mam jezioro w samochodzie,ja pierdyle rybki można hodować karwa to ja nie wtajemniczony? :thumbdown:
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 przyjedź kiedy w piątek to sobie lookniesz ... :>
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 przyjedź kiedy w piątek to sobie lookniesz ... :> Tacy koledzy
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 przyjedź kiedy w piątek to sobie lookniesz ... :> Tacy koledzy a co może byście podotykać chcieli
Zaleczeq Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Dotykac nie ale jakis testing by sie przydał
tomaszu Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 mcm,nie chcesz 530d Touring 2003,czarna, full opcja,dobra kasa Niedługo to same bandziory bedo w tym Radumiu.
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 mcm,nie chcesz 530d Touring 2003,czarna, full opcja,dobra kasa wiela :?:
oZiX Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 dzisiaj spotkałem kolegę,normlanie runięty,strzępek człowieka,pytam co się dzieje,okazało się ze kilka dni temu jego brachol wywalił się na skuterku,walnał głową w asfalt,trup na miejscu... ;( bez kasku?
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 w kasku ale jakim to nie wiem, pewnie z marketu albo bez szczęki i przodem walnął
mcm Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Opublikowano 6 Maja 2010 no niestety jak to się mówi i w szklance wody można się utopić [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 20:49_________________________________________________jak powiedziałem mamuśce o motorze to mało szału nie dostała :gwizdanie:
mokom69 Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 na motorku zawsze jest ryzyko kumpel ostatnio lecial na swoim kawasaki ok 130-140km/h wyprzedzil go kolo tez scigaczem przypuszczalnie ok 170-180km/h zdążył go myknąć i wyjechała mu babka w polo...nie wyhamował
Rekomendowane odpowiedzi