eSeL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Po wielokrotnych namowach ale jestem niestety jako "świeżak" pod nowym nickiem ktoś ty Krystyna z gazowni Adrian rzecz jasna... Z miejsca wrzucam link dla Tomasza foty z Extreme Moto na Bemowie [E30 VTG Drift] http://www.supermoto.pl/galeria/supermoto-na-extrememoto-2010-26-06-2010-2/
tomaszu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 co z piątkiem pijemy czy co Oczywiście. Uwaga ludzie, w najbliższy piątek spot alkoholowy.. Z miejsca wrzucam link dla Tomasza foty z Extreme Moto na Bemowie [E30 VTG Drift] http://www.supermoto.pl/galeria/supermoto-na-extrememoto-2010-26-06-2010-2/ Świetne foty. żartowałem Taa, wujo tutaj kozaczy, że wszystkich zna. Szkoda tylko, że wuja nikt nie zna.
eSeL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Co tam mcm mój nowy pseudonim artystyczny ci się nie podoba
tomaszu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 eSeL... brzmi prawie jak oZiX.. A właśnie, kiedy razem pijecie wódkę?? W piątek będziecie mieć okazję podać sobie graby i wypić brudzia z języczkiem.
oZiX Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 eSeL... brzmi prawie jak oZiX.. A właśnie, kiedy razem pijecie wódkę?? W piątek będziecie mieć okazję podać sobie graby i wypić brudzia z języczkiem. ehh tomaszu nie pij tyle albo nie bądź taki zakochany;) ja to w ten piątek odpadam bo wprowadziliśmy A do mni ei trzeba ogarnąć no chyba że w piątek w wawie pijemy;P
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 eSeL... brzmi prawie jak oZiX.. A właśnie, kiedy razem pijecie wódkę?? W piątek będziecie mieć okazję podać sobie graby i wypić brudzia z języczkiem. ehh tomaszu nie pij tyle albo nie bądź taki zakochany;) ja to w ten piątek odpadam bo wprowadziliśmy A do mni ei trzeba ogarnąć no chyba że w piątek w wawie pijemy;P
wuju Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Taa, wujo tutaj kozaczy, że wszystkich zna. Szkoda tylko, że wuja nikt nie zna. tak jest wygodniej
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Radom. Miasto BMW i Golfów Co, znowu ktoś ci coś zrobił w Radumiu?? Pamiętajcie, że dziś jest spot alkoholowy. Kto będzie??
Korzeń Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Kradną kołpaki ;-) Ja właśnie ruszam do Siedlec.
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 ja nie wiem czy dam radę Oj dasz dasz. Przecież Ty żadnego spota nie opuściłeś, papo. Panowie z Passatów - obecność obowiązkowa. Idę do wanny ostudzić jądra.
mokom69 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam ja wpadne tylko nie wiem o której bo o 19 mam kupców i nie wiem ile zejdzie. Mam nadzieje ze uda ie wpasc chociaż na chwilkę poznać pasaty
Rekomendowane odpowiedzi