eSeL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Po wielokrotnych namowach ale jestem niestety jako "świeżak" pod nowym nickiem ktoś ty Krystyna z gazowni Adrian rzecz jasna... Z miejsca wrzucam link dla Tomasza foty z Extreme Moto na Bemowie [E30 VTG Drift] http://www.supermoto.pl/galeria/supermoto-na-extrememoto-2010-26-06-2010-2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 żartowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 co z piątkiem pijemy czy co Oczywiście. Uwaga ludzie, w najbliższy piątek spot alkoholowy.. Z miejsca wrzucam link dla Tomasza foty z Extreme Moto na Bemowie [E30 VTG Drift] http://www.supermoto.pl/galeria/supermoto-na-extrememoto-2010-26-06-2010-2/ Świetne foty. żartowałem Taa, wujo tutaj kozaczy, że wszystkich zna. Szkoda tylko, że wuja nikt nie zna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 No szkoda że cie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 eSeL :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Co tam mcm mój nowy pseudonim artystyczny ci się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 od bidy może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 eSeL... brzmi prawie jak oZiX.. A właśnie, kiedy razem pijecie wódkę?? W piątek będziecie mieć okazję podać sobie graby i wypić brudzia z języczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oZiX Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 eSeL... brzmi prawie jak oZiX.. A właśnie, kiedy razem pijecie wódkę?? W piątek będziecie mieć okazję podać sobie graby i wypić brudzia z języczkiem. ehh tomaszu nie pij tyle albo nie bądź taki zakochany;) ja to w ten piątek odpadam bo wprowadziliśmy A do mni ei trzeba ogarnąć no chyba że w piątek w wawie pijemy;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 eSeL... brzmi prawie jak oZiX.. A właśnie, kiedy razem pijecie wódkę?? W piątek będziecie mieć okazję podać sobie graby i wypić brudzia z języczkiem. ehh tomaszu nie pij tyle albo nie bądź taki zakochany;) ja to w ten piątek odpadam bo wprowadziliśmy A do mni ei trzeba ogarnąć no chyba że w piątek w wawie pijemy;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Taa, wujo tutaj kozaczy, że wszystkich zna. Szkoda tylko, że wuja nikt nie zna. tak jest wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Radom. Miasto BMW i Golfów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Radom. Miasto BMW i Golfów Co, znowu ktoś ci coś zrobił w Radumiu?? Pamiętajcie, że dziś jest spot alkoholowy. Kto będzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Kradną kołpaki ;-) Ja właśnie ruszam do Siedlec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja nie wiem czy dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja nie wiem czy dam radę Oj dasz dasz. Przecież Ty żadnego spota nie opuściłeś, papo. Panowie z Passatów - obecność obowiązkowa. Idę do wanny ostudzić jądra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam ja wpadne tylko nie wiem o której bo o 19 mam kupców i nie wiem ile zejdzie. Mam nadzieje ze uda ie wpasc chociaż na chwilkę poznać pasaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSeL Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Na bezczelnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuju Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 j**any :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi