Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd ruszasz?

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jade do Beski 17 lub 18 sierpnia jak co to moge sie dołączyć ja i żonka.

tąpniete z LG g3

Opublikowano

Skąd ruszasz?

Z Mikołowa , 4 września :)

Opublikowano

Ja od 8.08 wypoczywam w Makarskiej, wyjazd w ciemno okazał się bezproblemowy - apartmani znalezione w 30 minut, a autko schowane pod drzewkiem :)

Wyjazd był w niedzielę 7.08 o 16 z Wro -> Boboszów, Brno, Wiedeń, objazd w Słowenii, w Zagrzebiu na bramkach Lucko byłem już o 2. 3 godzinki snu na stacji i spokojny dojazd do Makarskiej o 10. Całkowicie płynny ruch przez całą trasę bez żadnych korków lub innych problemów na drodze. Ogólnie polecam wyjazd z niedzieli na poniedziałek, jest dużo spokojniej.

W domu będę 18/19.08 także wracam grzać dupsko ;-)

Opublikowano

Jakie sa ceny od osoby za apartamenty? Jak w Chorwacji liczą za małe dzieci/ dobę?

Opublikowano

Jakie sa ceny od osoby za apartamenty? Jak w Chorwacji liczą za małe dzieci/ dobę?

Ja uważam, że wszystko zależy od indywidualnych preferencji. W moim przypadku za 4 dorosłe osoby płacimy 80 euro/dzień czyli po 20. Duże apartmani, może nie w jakimś nowym stylu, ale kuchnia, dwie (!) łazienki, dwie sypialnie, taras, klima i WIFI - nie narzekamy, mając 200 metrów do plaży.

Co do jedzenia to podobnie - jak jesz pizzę, makaron itp., zapłacisz 40-50 kun, a jeśli wolisz ryby lub owoce morza licz się, że będzie nawet ponad 100 ;)

Wszystko zależy tylko i wyłącznie od tego, czego oczekujesz i ile masz kasy.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to wybredny nie jestem, gorzej z żoną mam dziecko 2 letnie i 11 miesięczne i nie wiem czy za tego małego też będziemy normalną stawkę płacić jak za dorosłego czy może połowę albo wcale?

Opublikowano

Za male dzieci powiedzmy do 6-7 lat zwykle nie kasuja nic. Za starsze polowe stawki. Zalezy od właściciela i wielkosci apartamentu, ilosci osob doroslych itd. Na pewno uważają juz duzo bardziej na dopuszczalna ilosc osob w apartamencie na jaka maja zgloszenie w izbie turystyki ichniejszej bo kontrole chodza czesto w tym roku.

Co do jedzenia to zalezy czy duze miasto czy male i czy duzo turystow. Im wiecej turystow albo starowka jakas starego miasta to mule juz nie kosztuja 50 a 90 kun a rybna plyta z owocami morza dla 2 osob nie 200 a 350 kun ! Ceny winduja w tym roku hordy Wlochow i jak zwykle Niemców ktorzy boja sie latac do krajow zagrożonych terroryzmem. Do tego stopnia ze czasami w kanjpach np na polwyspie Plejsac mozna w karcie polskiej znalezc nizsze ceny niz we wloskiej czy niemieckiej... tak nas lubia Chorwaci :) Tak samo latwiej o dobra cene na apartament jak sie powie że sie jest z Polski.

Tapniete z SGS7

Przy okazji mały OT: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/368403-fabryczne-przygotowanie-pod-hak-a-palenie-sprzegla-problem/

Spotkał się ktoś z takim paleniem sprzęgła na chorwackich bardzo stromych podjazdach ?

Opublikowano

Hehehe, u mnie po powrocie z Chorwacji i BIH skończyło się sprzęgło w S3.... ślizga się

Opublikowano

Hehehe, u mnie po powrocie z Chorwacji i BIH skończyło się sprzęgło w S3.... ślizga się

Też upalałeś na ruszaniu pod strome górki ?

Opublikowano

Hej,

Czy ktoś może mi polecić dobre miejsce w Promajna? Jestem teraz w Makarskiej ale jutro (czwartek) kończy mi się pobyt u obecnego gospodarza. Szukam spokojniejszego miejsca, a z waszych wypowiedzi wynika, ze Promajna będzie dobrym wyborem.

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Hej,

Czy ktoś może mi polecić dobre miejsce w Promajna? Jestem teraz w Makarskiej ale jutro (czwartek) kończy mi się pobyt u obecnego gospodarza. Szukam spokojniejszego miejsca, a z waszych wypowiedzi wynika, ze Promajna będzie dobrym wyborem.

Dzięki za pomoc

tutaj byłem w ubiegłym roku i w tym też mam zarezerwowane od 28-08, zapytaj może ma coś wolnego

http://www.apartamentychorwacja.pl/apartamenty/promajna/apartamenty-marin/3976

Opublikowano

Ja jutro wyjezdzam do Beski Voda ,jak by ktos byl to moge sie spotkać .

tąpniete z LG g3

Opublikowano

Też upalałeś na ruszaniu pod strome górki ?

Sam nie wiem jak to się stało;) ale było sporo górskich podjazdów i zjazdów, szczególnie w Bośni.

Opublikowano

Ja od wczoraj jestem w Rogoznicy. Miejsce bardzo mi się podoba. Nie ma dużo ludzi, plaże ładne

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pany jak tam droga przez Czechy/Austrie mocno sie korkuje? , wyjezdzam w sobote

Opublikowano

Hej,

Dzięki za pomoc

http://www.makarska-promajna.com/en/apartmanbojka4.html

Opublikowano

Hej,

Dzięki za pomoc

http://www.makarska-promajna.com/en/apartmanbojka4.html
Byłem polecam