Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś był w Trpanji?:whistling:

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 332,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Promajna zaklepana wyjazd 24 czerwca :banan:

Opublikowano

Udało się zaklepać Trpanje? Pieknie tam jest. Przynajmniej ze zdjęc?p

Opublikowano
W dniu 5.01.2022 o 22:32, Wandej napisał:

Udało się zaklepać Trpanje? Pieknie tam jest. Przynajmniej ze zdjęc?p

w jakim terminie jedziecie ?

Opublikowano
4 minuty temu, stanley napisał:

w jakim terminie jedziecie ?

10-17 lipca. Jak otworzą most to trochę taniej wyjdzie niż promem. 

Opublikowano
Godzinę temu, Wandej napisał:

10-17 lipca. Jak otworzą most to trochę taniej wyjdzie niż promem. 

My będziemy od 9lipca w Loviste, może uda się wspólnie jakieś piwko wypić ;)

Polecam odwiedzić kilka plaż na półwyspie. My kiedyś byliśmy w Podobuce, bardzo fajna plaża :gicior:

holiday-house-potomje-aussenaufnahme-2.jpg

Opublikowano
21 minut temu, stanley napisał:

My będziemy od 9lipca w Loviste, może uda się wspólnie jakieś piwko wypić ;)

Polecam odwiedzić kilka plaż na półwyspie. My kiedyś byliśmy w Podobuce, bardzo fajna plaża :gicior:

holiday-house-potomje-aussenaufnahme-2.jpg

Myśle ze może się udac? Patrząc na uroki półwyspu zastanawiam się czy nie wziąć rowerów ze soba.

Opublikowano

My tradycyjnie rowery bierzemy ;)

Opublikowano

Mam pytanie co możecie powiedzieć o Novi Vinodolski?

Wiem,że prawdziwa Chorwacja to wyspy albo południe,ale teraz potrzebuję znaleźć coś bliżej,tak żeby było w miarę blisko na Jeziora Plitvickie.Byłem już w Trogirze i w Supetar,ale tym razem jadą z nami moi rodzice-emeryci(pierwszy raz do Cro) i raczej będzie więcej zwiedzania niż plażowania.Jest tam gdzie połazić lub wyjść wieczorem z żoną poimprezować?

Opublikowano
17 godzin temu, artur100g napisał:

Mam pytanie co możecie powiedzieć o Novi Vinodolski?

Wiem,że prawdziwa Chorwacja to wyspy albo południe,ale teraz potrzebuję znaleźć coś bliżej,tak żeby było w miarę blisko na Jeziora Plitvickie.Byłem już w Trogirze i w Supetar,ale tym razem jadą z nami moi rodzice-emeryci(pierwszy raz do Cro) i raczej będzie więcej zwiedzania niż plażowania.Jest tam gdzie połazić lub wyjść wieczorem z żoną poimprezować?

nie byłem w tych rejonach jeszcze więc nie pomogę 

Opublikowano

Nie wiem jak Wy ale ja podróż do Chorwacji zawsze robię (robimy) z noclegiem w połowie drogi, dla mnie to zbyt długa trasa na raz a z dziecmi to tym bardziej. 

Moze macie jakieś ciekawe miejsca do zobaczenia przykładowo na Słowenii, czyli gdzieś w połowie drogi?? 
Ja ze swojej strony polecam jezioro Bled, kolega ostatnio zaproponował aby się koło niego zatrzymać na nocleg i przyznam ze jest przepiękne, kolor wody i malowniczy zameczek na środku na wyspie.

Moze ktoś poleci coś wartego zobaczenia na trasie Graz - Zagrzeb ? bo tak myśle w tym roku jechać.

Opublikowano

My zawsze na jeden strzał więc nie polecę żadnej miejscówki 

Opublikowano

Jedź przez Węgry z noclegiem przy Balatonie.Ja wyjeżdżam o 7 rano jestem na obiad,na drugi dzień znów 7 do obiadu jestem w cro.Przez ostatnie lata jeździłem bezpośrednio przez austrie ,ale teraz bezkorkowo na spokojnie.Mam namiar jak chcesz.

Edytowane przez Mano4
Dodanie

Opublikowano
34 minuty temu, Mano4 napisał:

Jedź przez Węgry z noclegiem przy Balatonie.Ja wyjeżdżam o 7 rano jestem na obiad,na drugi dzień znów 7 do obiadu jestem w cro.Przez ostatnie lata jeździłem bezpośrednio przez austrie ,ale teraz bezkorkowo na spokojnie.Mam namiar jak chcesz.

Z Jeleniej Góry to nie bardzo mu po drodze przez Węgry;)

Opublikowano

Panowie objeżdżacie płatny odcinek w Słowenij? Kurcze busem wychodzi 60E za 120km autostrady w obie strony:facepalm:

Opublikowano

Ja ostatni raz jechałem objazdem.Do Cro poszło fajnie,na powrocie trafiłem na remont drogi(centralnie widziałem jak mi szlaban postawili jak jechałem i powiedzieli,że nie puszczą),zawróciłem i na czuja objechałem objazd,byłem przodownikiem i z 7 samochodów dawało za mną,jakbym wjechał do kogoś na podwórko to by za mną wjechali?

Pomijając małe przygody spoko droga

Opublikowano
W dniu 14.01.2022 o 23:55, Mano4 napisał:

2 razy byłem w Chorwacji i wracałem przez Węgry i raz nocowałem nad Balatonem a raz w Heviz, tam jest takie jeziorko z wodami termalnymi, w lecie temp. Wody dochodzi do 38st. ale jest tam jakieś senatorium trochę inaczej sobie to wyobrażałem :facepalm:

Jesli możesz to wyślij namiar na priv. na nocleg - dzieki! 

Opublikowano

Ja również dokonałem już rezerwacji jak koledzy powyżej, padło na Piljesac miejscowość Janjina, nigdy tam nie bylem ale tam chyba wszędzie jest pięknie :dance:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja też już zarezerwowana Podgora :) 24.06-04.07

Opublikowano

:thumbup1: