Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wakacje w Chorwacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Właśnie wróciliśmy z HR. Wrażenia nie do opisania. Do CB nikt się nie doczepia. Wogóle mam wrażenie że gdy Policja czy inne służby widzą turystów to totalnie wszystko zlewają. Przez 2 tyg widzieliśmy 1 policjanta i to wchodził do domu na obiad :wink: Nie to co u nas :facepalm: Powodzenia

dokładnie:D ale u nas jak miśki nie szprechaja po angielsku, to też starają się nie błaznić

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 333,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja ruszam jutro wieczorem więc dzień wcześniej niż Ty ale może gdzieś się spotkamy w okolicach Splitu bo pewnie też tam gdzieś się zatrzymamy. :wink4: Jak jest z używaniem CB w krajach przez które jedziemy do Chorwacji?

Można uzywać, kanał 28, szkoda że nie w sobote bo by razem poleciał. Życze udanych wakacji.

:hi: No to może się gdzieś tam spotkamy. :wink4: Tobie również udanych życzę! Pozdro all!

Opublikowano
Ja ruszam jutro wieczorem więc dzień wcześniej niż Ty ale może gdzieś się spotkamy w okolicach Splitu bo pewnie też tam gdzieś się zatrzymamy. :wink4: Jak jest z używaniem CB w krajach przez które jedziemy do Chorwacji?

Można uzywać, kanał 28, szkoda że nie w sobote bo by razem poleciał. Życze udanych wakacji.

:hi: No to może się gdzieś tam spotkamy. :wink4: Tobie również udanych życzę! Pozdro all!

Panowie ja wlasnie jestem w zaboricu jestem tu drugi raz i uwazam, ze jest cudnie.

Jestem chetny na cro spota :-) jakby co to moj tel 510 454 050

Opublikowano

Panowie wybiera się ktoś we Wrześniu?

Opublikowano

1-2 września taki mam plan

Opublikowano

Ja się zastanawiam czy nie pojadę z bratem i może ktoś by jeszcze pojechał, też myślę początek września :)

Opublikowano

Witam, prawdopodobnie w wrześniu będę bujał się furą na Chorwację i mam pytanie, ktoś wykupił na czas wyjazdu ubezpieczenie Assistance na samochód? , wiadomo różnie to bywa.

Jak tak to gdzie i jakie koszty?

Opublikowano
Witam, prawdopodobnie w wrześniu będę bujał się furą na Chorwację i mam pytanie, ktoś wykupił na czas wyjazdu ubezpieczenie Assistance na samochód? , wiadomo różnie to bywa.

podejdź do pierwszego lepszego agenta wybierze Ci najlepszą ofertę, aktualnie mam AC z pełnym pakietem holowania i nie kupowałem dwa lata ale myślę że tak 60-90zł powinieneś się zmieścić:hi:

Opublikowano

Polecam compensa pomoc Compensa Pomoc wariant A, miałem okazję w tym roku sprawdzić ich skuteczność w Chorwacji. Tylko to jest ubezpieczenie na cały rok i kosztuje ok 300zł.

Opublikowano

Polecam compensa pomoc Compensa Pomoc wariant A, miałem okazję w tym roku sprawdzić ich skuteczność w Chorwacji. Tylko to jest ubezpieczenie na cały rok i kosztuje ok 300zł.

Awaria była po drodze?

Ja mam assistance z PZU w Polsce już sprawdzone nie raz, a za granicą jeszcze na szczęście jeszcze nie byłem zmuszony sprawdzać. Cena za rok w max opcji 250 zł.

Ja w tym roku byłem na wyspie Rab miejscowość Lopar. Miejsce na wakacje z dziećmi rewelacja, plaża piaszczysta długa i szeroka tzw. "rajska plaża" woda płytka chyba przez 200 metrów dla dzieci jest super, a wtedy i rodzice mogą odpocząć:wink:

Opublikowano

Czyli nie było tragedii i assistance się sprawdził przy okazji.

Kumplowi strzelił pasek od wspomagania w Chorwacji parę tyg. temu to przyjechał jakiś fachowiec z pomocy drogowej i za holowanie i wymianę tego mu zaśpiewał 580 euro:decayed: a że assistanca kumpel nie miał więc do Polski bez wspomagania wracał:grin:

Opublikowano
Więc warto mieć coś takiego :wink:

wiesz co warto?? no właśnie... :decayed:

Opublikowano

U mnie znowu w dniu wyjazdu się okazało że ten duży wiatrak przy chłodnicy nie chodzi i komp. pokazuje problem z rozruchem. Fachowcy z ASO powiedzieli że na bank się zatrał i nic się nie zrobi i żebym czasem tym autem tak daleko nie jechał bo jak stane w korku jak będzie gorąco to będzie problem. No ale że to było 4 godziny przed wyjazdem to i tak pojechałem, a myślę sobie holowanie z zagranicy do Polski i samochód zastępczy mam wykupione w razie czego:kox: No i wiatrak w Chorwacji jak było gorąco to stwierdził że musi działać i się naprawił i działa do dziś:grin:

---------- Post dopisany at 13:06 ---------- Poprzedni post napisany at 13:04 ----------

Więc warto mieć coś takiego :wink:

Oj warto kiedyś w DE się sam o tym boleśnie przekonałem, teraz zawsze mam wykupioną max. opcję na cały rok i jeżdzę spokojny.

Opublikowano

Polecam sam koniec września. W zeszłym roku byliśmy ekipą 23 września - 2 października z trasą w Primostenie.

- Idealna pogoda, nie myśli się tylko o tym by schować się do klimatyzowanego baru i popijać ladrery cały dzień.

- Praktycznie zero ludzi a do 1 października wszystko otwarte jak w środku sezonu + wszystko można wytargować.

W tym roku wyruszamy 20.09 do Czarnogóry… obawiam się*tylko trochę mojego niskiego zawieszenia. ;]

Opublikowano

W Chorwacji warsztatów jak na lekarstwo.

Nigdy nie wykupuję takiego ubezpieczenia.

W tamtym roku padły mi szczotki w rozruszniku jak dojechaliśmy na miejsce.

Polaków życzliwych nie brakuje i pomógł mi jeden.

Objeździliśmy warsztaty (Makarska) i nie mogliśmy kupić szczotek.

Mechanicy dali namiar na elektryka samochodowego, znaleźliśmy go z trudem (mały garaż za szpitalem)

Szczotki polutował (bosch) i zapłaciłem tylko 15 euro

Jeżdżę do dziś na nich:banan:

Opublikowano
W Chorwacji warsztatów jak na lekarstwo.

Nigdy nie wykupuję takiego ubezpieczenia.

W tamtym roku padły mi szczotki w rozruszniku jak dojechaliśmy na miejsce.

Polaków życzliwych nie brakuje i pomógł mi jeden.

Objeździliśmy warsztaty (Makarska) i nie mogliśmy kupić szczotek.

Mechanicy dali namiar na elektryka samochodowego, znaleźliśmy go z trudem (mały garaż za szpitalem)

Szczotki polutował (bosch) i zapłaciłem tylko 15 euro

Jeżdżę do dziś na nich:banan:

Nie wykupisz do pierwszego razu na autostradzie i kosztów w setkach euro.

Ciekawe co byś zrobił jak byś nie znalazł tego gościa albo awaria by była w środku nocy na autostradzie:whistling: ubezpieczenie daje mi lawetę z holowaniem do Polski za darmo i samochód zastępczy na 7 dni więc mogę kontynuować urlop czy co tam potrzebuję.

Opublikowano

w chorwacji jezdza glownie golfami 1/2, a one sie przeciez nie psuja:D

Opublikowano

W Bośni i Hercegowinie królują stare mercedesy.

Jadąc z Makarskiej do Mostaru, widziałem więcej starych mercedesów niż w Polsce przez cały rok:decayed: