gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ok, Ziomy ja spadam do łóżka, jutro wielki dzień. Odpalam monstera po raz pierwszy po przebudowie Dobrej nocki
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ok, Ziomy ja spadam do łóżka, jutro wielki dzień. Odpalam monstera po raz pierwszy po przebudowie Dobrej nocki A mnie kezor nakręcił i nie zasnę :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________Do jutra - do zobaczenia
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ok, Ziomy ja spadam do łóżka, jutro wielki dzień. Odpalam monstera po raz pierwszy po przebudowie Dobrej nocki A mnie kezor nakręcił i nie zasnę :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________Do jutra - do zobaczenia Czym Cię nakręcił może być na gg
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ok, Ziomy ja spadam do łóżka, jutro wielki dzień. Odpalam monstera po raz pierwszy po przebudowie Dobrej nocki A mnie kezor nakręcił i nie zasnę :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________Do jutra - do zobaczenia Czym Cię nakręcił może być na gg Zobaczysz jutro :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 54 str spamu już wróciłem :> nom święta dość ciekawe były :gwizdanie: byłem na komendzie dmuchnąć czy mogę już jeździć
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 54 str spamu już wróciłem :> nom święta dość ciekawe były :gwizdanie: byłem na komendzie dmuchnąć czy mogę już jeździć nooo wiiiitaaaamy i żegnam idę spac
Kędzior Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 :> nadrabiam te wasze wypociny Pucek jak będziesz to wiesz kup mi :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 :> nadrabiam te wasze wypociny Pucek jak będziesz to wiesz kup mi :gwizdanie: Ja bym nie liczył na Pucka lepiej zamów na allegro tak jak ja :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 00:42_________________________________________________Spadam spać
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 będę ale dopiero za tydzień w SK... :gwizdanie: niestety II zmiana aaa chyba że w piątek wypadnie spiż to będę wtedy w SK :>
Kanar Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 nie wiem czy dziś będę jakoś niespecjalnie sie czuję
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale zajob w robocie ale zawsze na rano
Rekomendowane odpowiedzi