Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak widziałem ale lepszy jego kawałek jest ten:
keżor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak widziałem ale lepszy jego kawałek jest ten: teledysk ciut gejowski dlatego nie wrzuciłem
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak widziałem ale lepszy jego kawałek jest ten: teledysk ciut gejowski dlatego nie wrzuciłem nom dla Miszki jak znalazł :polew: :polew: ale ten teledysk co wrzuciłeś to też dobry jak te laski napier tą rekawicą na końcu muszę sobie kupić taką koszulkę jak on ma tą siatkowaną :polew: to jest dobre pokaz jak sie krecisz-energy 2000
diman Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 tak widziałem ale lepszy jego kawałek jest ten: teledysk ciut gejowski dlatego nie wrzuciłem nom dla Miszki jak znalazł :polew: :polew: ale ten teledysk co wrzuciłeś to też dobry jak te laski napier tą rekawicą na końcu muszę sobie kupić taką koszulkę jak on ma tą siatkowaną :polew: to jest dobre pokaz jak sie krecisz-energy 2000 to ja juz wiem kedzior skad u ciebie takie ruchy w tancu
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 to ja juz wiem kedzior skad u ciebie takie ruchy w tancu się ma kocie ruchy :polew:
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale lecicie ze spamem :> ale nie daliscie znac czy spot bedzie na gorze tak jak pisze w 1 poscie czy jeszcze na dole :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale lecicie ze spamem :> ale nie daliscie znac czy spot bedzie na gorze tak jak pisze w 1 poscie czy jeszcze na dole :gwizdanie: raczej na dole, nie jest za ciepło
A-rek Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale lecicie ze spamem :> ale nie daliscie znac czy spot bedzie na gorze tak jak pisze w 1 poscie czy jeszcze na dole :gwizdanie: raczej na dole, nie jest za ciepło no tez tak mysle ale nie wiadomo co prezes powie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ale lecicie ze spamem :> ale nie daliscie znac czy spot bedzie na gorze tak jak pisze w 1 poscie czy jeszcze na dole :gwizdanie: raczej na dole, nie jest za ciepło no tez tak mysle ale nie wiadomo co prezes powie :gwizdanie: no tak prezes ma decydujące i ostateczne zdanie
keżor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2010 na górze i c**j nie no ja myśle , że podjedziemy pod Go-sport o 19tej , a jak będzie padać to zdupiamy na dół i tyle :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 na górze i ch***j nie no ja myśle , że podjedziemy pod Go-sport o 19tej , a jak będzie padać to zdupiamy na dół i tyle :gwizdanie: A może by tam potem gdzieś podejść posiedzieć... ??? to tylko propozycja oczywiście...
Seski Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 na górze i ch***j nie no ja myśle , że podjedziemy pod Go-sport o 19tej , a jak będzie padać to zdupiamy na dół i tyle :gwizdanie: a ja mysle ze lepiej jednak na dole... zimno i nie wiadomo czy nie bedzie kapu kapu z nieba...[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 17:22_________________________________________________ Keżor obczaj http://www.youtube.com/watch?v=RatjTz83huw&playnext_from=TL&videos=Fof1jFoasz4 a widziałeś to co ja wczoraj wrzuciłem ? to jest HARD ni hu hu... nic tego nie zrozumiałem ale kolesie są przedni...
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Dzieki za spota jak zwykle bylo milo
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja niestety nie dojechałem a jestem wyjebany maxa ;( Szukam pracy
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja niestety nie dojechałem a jestem wyjebany maxa ;( Szukam pracy Szkoda ze nie dojechales bo byla duza frekwencja A co sie stalo ze szukasz roboty
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A k**wa mendy jedne nie mają szacunku do człowieka to ja pier**le taki system. I na spoty nie mogę jeździć przez te zmiany
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 A ku***a mendy jedne nie mają szacunku do człowieka to ja pier***e taki system. I na spoty nie mogę jeździć przez te zmiany Spoty najwazniejsze
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 już wróciłem, spoty udany śmiechu kupa :polew:
Rekomendowane odpowiedzi