stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał :polew: To nie żałuję że mnie nie było :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał 3x ale z prędkością 1km/h :slina: ale jak wysiadłem i zacząłem do nich lecieć z wyciągniętymi łapskami to uciekły niestety :polew: :polew:
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał No kurde szkoda, no. Za tydzień obiecasz każdej, że je przewiozę to może znów dają radę
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał No kurde szkoda, no. Za tydzień obiecasz każdej, że je przewiozę to może znów dają radę przewieziesz ale zaraz po mnie
wicio150 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał :polew: Ty to masz pisane
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał :polew: Ty to masz pisane myślał nad tym całego spota
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 przewieziesz ale zaraz po mnie :polew: :polew: :polew: :polew: niebędę pisał co sobie pomyślałem :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja spadam panowie trzymajcie się A Stanley spodziewaj się mnie jutro podjadę z bracikiem
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Szukam pracy Witam w klubie Pytanie z innej beczki: miał ktoś z Was do czynienia z sądem pracy?? bo moja firma w moim mniemaniu na prostą już nie wyjdzie a chciałbym dostać należne mi wypłaty ja miałem z inspekcją pracy odczynienia - luz załatwili za mnie wszystko co potrzebowałem tzn. swiadectwo i PITY krolu znowu się będzie napinał BO U NAS W KATOWICACH... :polew: :polew: Krolu jest gliwicki - to już wiemy od dawna Stan ja już mam eśśśśśś na spotach w Katowicach byłem więcej razy nie każdy z WAS a taki mi wygadujecie
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał No kurde szkoda, no. Za tydzień obiecasz każdej, że je przewiozę to może znów dają radę przewieziesz ale zaraz po mnie Miszka, ale to nie ma być POM - czyli powolny obchód miasta :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 przewieziesz ale zaraz po mnie :polew: :polew: :polew: :polew: niebędę pisał co sobie pomyślałem :polew: :polew: i kto tu jest pedziem
gregory Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał No kurde szkoda, no. Za tydzień obiecasz każdej, że je przewiozę to może znów dają radę przewieziesz ale zaraz po mnie No niech będzie, bo jakbym ja je pierwszy przewiózł to już u ciebie by im się nie podobało
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja spadam panowie trzymajcie się A Stanley spodziewaj się mnie jutro podjadę z bracikiem spoko, cena na jutro 4,20 PLN ale masz norme spalania euro 5 [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2010, 23:51_________________________________________________ przewieziesz ale zaraz po mnie :polew: :polew: :polew: :polew: niebędę pisał co sobie pomyślałem :polew: :polew: i kto tu jest pedziem nie pedziem, tylko gejem
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Z przyczyn technicznych. Miałem coś przy aucie do zrobienia i się nie wyrobiłem, a na godzinkę jechać to się już nie opłacało gonić bo mam około 40km do Kato. Za tydzień się postaram, żeby już nic na przeszkodzie nie stanęło Gregory, to ja pochytałem cały rząd lasek, które witały cyckami nie wiem czy dam rade je namówić raz jeszcze, Kędzior to 3 razy robił rundę jakby dopiero przyjechał No kurde szkoda, no. Za tydzień obiecasz każdej, że je przewiozę to może znów dają radę przewieziesz ale zaraz po mnie No niech będzie, bo jakbym ja je pierwszy przewiózł to już u ciebie by im się nie podobało a może by pomyślały: skoro gregorego tak za***rdala a przewiózł nas pierwszy to miszki to musi byc rakieta ps Krolu wybacz ale ja na spoty do SK wpadałem nico wcześniej niż TY
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ps Krolu wybacz ale ja na spoty do SK wpadałem nico wcześniej niż TY .eu się nie liczy... :gwizdanie: a ze spotów PL to tylko jeden opuściłem
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ps Krolu wybacz ale ja na spoty do SK wpadałem nico wcześniej niż TY .eu się nie liczy... :gwizdanie: a ze spotów PL to tylko jeden opuściłem dobra nie napinaj się tak bo pękniesz lachonie
krolu Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ludziska może jakiegoś grilla byśmy rozpalili w ten weekend :gwizdanie: nie, bo ja mam zajęcia - dlatego spoty są w tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi