stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tylko po drodze zabierzemy Miszkę Miszka zostaje weźmiemy jego kobiete :gwizdanie: tylko po drodze zabierzemy Miszkę Miszka zostaje weźmiemy jego kobiete :gwizdanie: widzę jest w Tobie duzo optymizmu
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 widzę jest w Tobie duzo optymizmu przestań już z tym optymizmem tylko może lepiej byśmy się po drinie napili?
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 tam panują trochę spartańskie warunki więc Ci Kędzior przypasi miejscówka ale jednak wolałbym gdybyś jechał autem :polew: :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 widzę jest w Tobie duzo optymizmu przestań już z tym optymizmem tylko może lepiej byśmy się po drinie napili? dobra przekonałes mnie
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 widzę jest w Tobie duzo optymizmu przestań już z tym optymizmem tylko może lepiej byśmy się po drinie napili? dobra przekonałes mnie to co po perumie?
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 widzę jest w Tobie duzo optymizmu przestań już z tym optymizmem tylko może lepiej byśmy się po drinie napili? dobra przekonałes mnie to co po perumie? no to pyrsk !
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no to pyrsk ! ooo tego właśnie potrzebowałem
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 to co z tą Niedzielą ? jak będzie pogoda to czadzymy na ten KRK ? keżor ja mogę Cię zabrać jak pojedziemy
keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no luzik , ja sie chętnie wybiore jak będzie pogoda
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak będzie pogoda i mi nic niewyskoczy możemy jechać [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 19:55_________________________________________________skończyłem drina i mnie normalnie połamało spańsko także narka
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 jak będzie pogoda i mi nic niewyskoczy możemy jechać [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 19:55_________________________________________________skończyłem drina i mnie normalnie połamało spańsko także narka eh Ty
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a to odemnie na dobranoc słodkich panowie
Mario22 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a to odemnie na dobranoc słodkich panowie Kędzior już wiem do jakich fotek męczysz małego przed snem... :polew: Ta czarna... :good: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 a to odemnie na dobranoc słodkich panowie Kędzior już wiem do jakich fotek męczysz małego przed snem... :polew: Ta czarna... :good: :gwizdanie:
keżor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Krolu , znalazłem coś dla Ciebie http://www.cultstyle.pl/viewtopic.php?f=2&t=6640&hilit=kolpaki [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2010, 20:51_________________________________________________
Eyesmon Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hej koledzy, Problemik mały i może ktoś pomoże z sąsiedztwa - przy wymianie łożyska prawej tylnej półosi (QUATTRO) okazało się, że mam pęknięty pierścień ABS - niestety do Q nie można tego kupić samego (nawet w ASO) - tylko razem z przegubem (o cenie wolę nie mówić...). Może ktoś z Was ma namiar na jakiegoś użytka? albo został komuś po wymianie używany ale dobry pierścień? Jak tak proszę o info na priv. Pozdrawiam
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hej koledzy, Problemik mały i może ktoś pomoże z sąsiedztwa - przy wymianie łożyska prawej tylnej półosi (QUATTRO) okazało się, że mam pęknięty pierścień ABS - niestety do Q nie można tego kupić samego (nawet w ASO) - tylko razem z przegubem (o cenie wolę nie mówić...). Może ktoś z Was ma namiar na jakiegoś użytka? albo został komuś po wymianie używany ale dobry pierścień? Jak tak proszę o info na priv. Pozdrawiam ja nie mam powodzonka w poszukiwaniach
Miszka82 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hej koledzy, Problemik mały i może ktoś pomoże z sąsiedztwa - przy wymianie łożyska prawej tylnej półosi (QUATTRO) okazało się, że mam pęknięty pierścień ABS - niestety do Q nie można tego kupić samego (nawet w ASO) - tylko razem z przegubem (o cenie wolę nie mówić...). Może ktoś z Was ma namiar na jakiegoś użytka? albo został komuś po wymianie używany ale dobry pierścień? Jak tak proszę o info na priv. Pozdrawiam ja nie mam powodzonka w poszukiwaniach Stan Ty nie masz Q :gwizdanie:
viktor098 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 zas mechanior spier robote i nagle sie okazalo ze mosz pekniety pierscien
Rekomendowane odpowiedzi