krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nielicha historia z tą katastrofą mnóstwo znanych osób w jednym momencie przeszło do historii w pewnym sensie kaczorowi się udało.. nie przejdzie do historii jako idiota i nieudaczny prezydent tylko jako prezydent, który tragiczne zginął w katastrofie samolotu..
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Siemka co tam :> ale dosadziłem w piątek masakra hehe
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Siemka co tam :> ale dosadziłem w piątek masakra hehe no Siemka haratacz we wtorek dostaniesz swoje postojówki
keżor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;(
Pucek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;( Królu, ja chyba jadę do monopolowego, kupię sobie 0,5 "czerwonej" finlandii i będę sobie dzisiaj sączył
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no Siemka haratacz we wtorek dostaniesz swoje postojówki siemasz Pucku, ok to fajnie :>
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: Chyba sobie jaja robisz .... teraz już nie wiem czy to był żart czy napisałeś serio...
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Cze tym których jeszcze dziś nie witałem.
krolu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Krolu , chyba będą nici z czekolady w środe mam już informacje że imprezy nie będzie :gwizdanie: no lipa... chyba się zchleje sam w domu ;( ;( ;( ;( ;( Królu, ja chyba jadę do monopolowego, kupię sobie 0,5 "czerwonej" finlandii i będę sobie dzisiaj sączył może schlejemy się gdzieś razem - w ramach żałoby
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dojebane :> refren masakra Gitchi Gitchi Goo Pełna Wersja Pl ! Muzicalowe-Klipowe odlicznie ![br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 15:05_________________________________________________ Kędzior, to gdzie tak zalałeś ? a po robocie w barach
Mario22 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dojebane :> refren masakra Gitchi Gitchi Goo Pełna Wersja Pl ! Muzicalowe-Klipowe odlicznie ![br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 15:05_________________________________________________ Kędzior, to gdzie tak zalałeś ? a po robocie w barach Kędzior to teraz już wiem że ten Simpson w Twoim profilu to nie przypadek.... :polew:
Maxito Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zielono mi .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 zielono mi .... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: widzę, że daliście sobie po szlagu i teraz każdy ma limo pod nickiem
Maxito Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 miszka zaczął :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: mógł się nie odzywać, tak ja bym tylko dostał ale że krzykacz z niego to mu zielono też
A-rek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 ale pasuje wam ta kropka, gorzej jakby to byl kwadrat
Rekomendowane odpowiedzi