Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Dobrze, że przypomniałeś, idę do garażu po browara, ZW a ja niemam coli ;( a na browara niemam smaka
QRi Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ O kurde.
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 siema QRi, siema Miszka podglądaczu :>
Bulczas Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja spadam na chwilę idę pojeździć
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dokładnie, nie daje na prawo i lewo Keżor daje na prosto Zostawcie biednego Keżora bo się chłopak zawstydzi Mnie chodziło tylko o to, że Keżor daje na prosto bo jeździ ośką :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Diman i Piter jeszcze nadrabiają też witamy
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ Qri, ja w dwa tygodnie zrobiłem kapitalny remont silnika własnymi rękami. Dlaczego to tak długo trwa u ciebie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja spadam na chwilę idę pojeździć mak??
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja spadam na chwilę idę pojeździć mak?? BP??
bakuś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ Qri, ja w dwa tygodnie zrobiłem kapitalny remont silnika własnymi rękami. Dlaczego to tak długo trwa u ciebie :gwizdanie: Chłopaki w compsporcie przetrzymują mu autko żeby mięli za co skasować.
Pucek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 baq zle wiadomosci przed majem auta nie bedzie :/ Qri, ja w dwa tygodnie zrobiłem kapitalny remont silnika własnymi rękami. Dlaczego to tak długo trwa u ciebie :gwizdanie: "rezacz"
keżor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 dokładnie, nie daje na prawo i lewo Keżor daje na prosto Zostawcie biednego Keżora bo się chłopak zawstydzi poradzi sobie wkońcu jest koksem no i zaraz każdemu porozdaje z bańki podczas pisania wysłano 24 nowe odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? podczas pisania wysłano 2 nowe odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
Kędzior Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja spadam na chwilę idę pojeździć mak?? BP?? :polew: :polew: ty się już nieśmiej tylko żałuj/ciesz że cię niebyło wtedy
diman Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 znowu sie na troche stracilem i znowu 4 strony do nadrobienia
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja spadam na chwilę idę pojeździć mak?? BP?? :polew: :polew: ty się już nieśmiej tylko żałuj/ciesz że cię niebyło wtedy to Ty sie powinieneś martwić, bo pod Twoją nieobecnośc panny Ci wyrywa :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 19:56_________________________________________________ diman
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 znowu sie na troche stracilem i znowu 4 strony do nadrobienia to się nie trać... Coś brak chętnych na tego spota ;(
Adrenalina Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 znowu sie na troche stracilem i znowu 4 strony do nadrobienia to się nie trać... Coś brak chętnych na tego spota ;( jakiego spota?
Rekomendowane odpowiedzi