Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :> e tam, nie było tak źle, wszyskie rozmowy były nagrywane tak więc spokojnie możesz odsłuchać :gwizdanie: :gwizdanie: MAxa to nie słuchaj bo on ma kropka! :polew: :polew: i teraz musi donieść na 5 osób żeby mu go anulowali :gwizdanie:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: ty różowy pedziuuuu :polew: ta zazdrość w twoim głosie :decayed:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Moje żółte zaciski też były obgadane na pewno :> e tam, nie było tak źle, wszyskie rozmowy były nagrywane tak więc spokojnie możesz odsłuchać :gwizdanie: :gwizdanie: MAxa to nie słuchaj bo on ma kropka! :polew: :polew: i teraz musi donieść na 5 osób żeby mu go anulowali :gwizdanie: :wink4:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: ty różowy pedziuuuu :polew: !!! ups sory WY różowe pedzie :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:47_________________________________________________ :gwizdanie: :gwizdanie: ty różowy pedziuuuu :polew: ta zazdrość w twoim głosie :decayed: wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 kurde miałem się karnąć z Adamem jego furaczem żeby zobaczyć jak lata, nom cóż może innym razem
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Idę stąd bo za różowo tu :polew: Narazie!
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: idę na forum klubowe - teraz mam nowych kolegów nara nowicujsze i poczatkujące pipki
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: idę na forum klubowe - teraz mam nowych kolegów nara nowicujsze i poczatkujące pipki
Kanar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 pare miesięcy temu modnebyło określenie LANDRYN :polew: Gratz Krolu
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: idę na forum klubowe - teraz mam nowych kolegów nara nowicujsze i poczatkujące pipki jak to mówi stare rumuńskie powiedzenie: "szerokości" :polew:
Maxito Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: idę na forum klubowe - teraz mam nowych kolegów nara nowicujsze i poczatkujące pipki jak ludziom władza uderza do głowy to już wiem po co ty na te gl tak latałeś :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka
Maxito Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 wcale że nie :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: idę na forum klubowe - teraz mam nowych kolegów nara nowicujsze i poczatkujące pipki jak to mówi stare rumuńskie powiedzenie: "szerokości" :polew: ja się nie będę odzywał bo mi jeszcez kropke jedna pierdzielnie i gdzie ja kolegów znajdę :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:56_________________________________________________ THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka miłego poślizgu :sex:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Do twarzy Wam w tym zielonym... :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka hehe Miszka ty mój kumplu hehehe :polew:
Maxito Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Do twarzy Wam w tym zielonym... Tobie w różu też no tego ... dobrze :polew: :polew:
stanley Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 THX za spota, Mega śmiesznie spadam bo moja............już w łóżku rozpalona leży i czeka leży i czeka żeby spuścić Ci wpierd*ol [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:07_________________________________________________jakby coś to gadaj że znasz stanleya to wystarczy żeby była lekko rozmiękczona
Rekomendowane odpowiedzi