Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: to weź więcej chusteczek bo zaraz kleję jeszcze pare innych moich koleżanek...
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co Wy wiecie o polityce.... :polew: :polew: Bardzo mało ale pogadac sobie możemy... Ty tez się wypowiadasz na różne tematy.... :polew: a nie koniecznie zawsze musisz miec racje... :polew: No nie muszę ale mam. :wink4: :tongue4:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew: Zboczuch... :polew: Jeszcze troche i będzie 1600 stron spamu...i znowu okazja.... :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew: Zboczuch... :polew: nie - zapomniałeś wyłączyć kamerkę :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: ogień z d*py, jutro wyrzucam moją z domu buhehehe
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew: Zboczuch... :polew: nie - zapomniałeś wyłączyć kamerkę :polew: To masz Zonka bo nie mam więc ten obraz był z twojej... :polew:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew: Zboczuch... :polew: nie - zapomniałeś wyłączyć kamerkę :polew: To masz Zonka bo nie mam więc ten obraz był z twojej... :polew: :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew: Zboczuch... :polew: nie - zapomniałeś wyłączyć kamerkę :polew: To masz Zonka bo nie mam więc ten obraz był z twojej... :polew: :polew: :polew: Pojechałem Miszke pojechałem miszke.... :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a na podsumowanie tej całej rozmowy dodam tylko tyle: :slina: Kędzior nastepnym razem jak wkleisz takie foto to Ty mi będziesz monitor wycierał z śliny... :polew: ze śliny ? :polew: Zboczuch... :polew: nie - zapomniałeś wyłączyć kamerkę :polew: To masz Zonka bo nie mam więc ten obraz był z twojej... :polew: :polew: :polew: Pojechałem Miszke pojechałem miszke.... :polew: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:26_________________________________________________ także tego... :slina: :jerk: ogień z d*py 2
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tzn cycuszki ok, facjata nie bardzo
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tzn cycuszki ok, facjata nie bardzo I choruje chyba na chorobę kości... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tzn cycuszki ok, facjata nie bardzo powiem szczerze że twarzy nawet niewidziałem ale dorwałem str to masaakraa
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tzn cycuszki ok, facjata nie bardzo A co znów Ci nie pasi??? Za mało genów męskich??? :polew: :polew: Pojechany drugi raz.... :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dziękuję za Spocik;) [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:29_________________________________________________ tzn cycuszki ok, facjata nie bardzo A co znów Ci nie pasi??? Za mało genów męskich??? :polew: :polew: Pojechany drugi raz.... :polew: sratatata, Pojechany - to u was każda wypowiedź tam na wsi w knurowie to już pojechanie po kimś, :polew:
Rekomendowane odpowiedzi