Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mario Papa Pokój... Victoria... spier..... :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:38_________________________________________________ skąd wy te d*py bierzecie??? Wszystkie znajome.... :gwizdanie: wielokrotnie przełożone Zawsze byłem pierwszy! tak im kazałem gadać, dobre suczki No nie pierdool!? To szmaty! He he he... Kasuje książke telefoniczną! :naughty: :tongue4: to jedyne co możesz skasować, choroby zostaną :polew: To znaczy, że Ty też jesteś chory! :polew: :polew: nie ja kułem pierwszy a pomnie jeszcze kilku kolegów i dopiero później Ty :gwizdanie: Taaa!!! :wallbash: Przecież Twoi koledzy kłują Ciebie! :polew: :polew:
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Miszka...Teraz przegiołes..... :bicz3: mam sobie wybrać emotkę ? to wybieram :polew: hehe to teraz mi pojechałeś to mamy 1:1 :polew: to be continued... nara laski
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mario Papa Pokój... Victoria... spier..... :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:38_________________________________________________ skąd wy te d*py bierzecie??? Wszystkie znajome.... :gwizdanie: wielokrotnie przełożone Zawsze byłem pierwszy! tak im kazałem gadać, dobre suczki No nie pierdool!? To szmaty! He he he... Kasuje książke telefoniczną! :naughty: :tongue4: to jedyne co możesz skasować, choroby zostaną :polew: To znaczy, że Ty też jesteś chory! :polew: :polew: nie ja kułem pierwszy a pomnie jeszcze kilku kolegów i dopiero później Ty :gwizdanie: Taaa!!! :wallbash: Przecież Twoi koledzy kłują Ciebie! :polew: :polew:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 hej a który to Krolu? bo nie poznałem chyba....kolegę od b7 kombi kojarzę .... ale pozostałych nie bardzo no może Kedzior'a jeszcze krolu to ja :polew: :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 pewnie byście sie koledzy zdziwili ... poza tym ona ma metę na Skolskiej heheheh więc blisko;)
Mario22 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mario Papa Pokój... Victoria... spier..... :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:38_________________________________________________ skąd wy te d*py bierzecie??? Wszystkie znajome.... :gwizdanie: wielokrotnie przełożone Zawsze byłem pierwszy! tak im kazałem gadać, dobre suczki No nie pierdool!? To szmaty! He he he... Kasuje książke telefoniczną! :naughty: :tongue4: to jedyne co możesz skasować, choroby zostaną :polew: To znaczy, że Ty też jesteś chory! :polew: :polew: nie ja kułem pierwszy a pomnie jeszcze kilku kolegów i dopiero później Ty :gwizdanie: Taaa!!! :wallbash: Przecież Twoi koledzy kłują Ciebie! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Miszka...Teraz przegiołes..... :bicz3: mam sobie wybrać emotkę ? to wybieram :polew: hehe to teraz mi pojechałeś to mamy 1:1 :polew: to be continued... nara laski spier....... :gwizdanie: :polew: :polew: [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:45_________________________________________________ hej a który to Krolu? bo nie poznałem chyba....kolegę od b7 kombi kojarzę .... ale pozostałych nie bardzo no może Kedzior'a jeszcze krolu to ja :polew: :polew: :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 hej a który to Krolu? bo nie poznałem chyba....kolegę od b7 kombi kojarzę .... ale pozostałych nie bardzo no może Kedzior'a jeszcze krolu to ja dzieki a kim byłes na spocie - czym? :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Taaa!!! :wallbash: Przecież Twoi koledzy kłują Ciebie! :polew: :polew: eee Akjam szacun za tą wypowiedź prawie spadłem z krzesełka :polew: :polew:
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 hej a który to Krolu? bo nie poznałem chyba....kolegę od b7 kombi kojarzę .... ale pozostałych nie bardzo no może Kedzior'a jeszcze krolu to ja :polew: :polew: Też nie wiedziełmem! :wallbash: Dzięki Krolu!!! :polew: :polew:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dzieki a kim byłes na spocie - czym? granatowe S4 sedan b5
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Taaa!!! :wallbash: Przecież Twoi koledzy kłują Ciebie! :polew: :polew: eee Akjam szacun za tą wypowiedź prawie spadłem z krzesełka :polew: :polew:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Też nie wiedziełmem! :wallbash: Dzięki Krolu!!! do usług - na mnie można zawsze liczyc
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a to i tak jakos na razie nei skojarzyłem, ale ok.... z czasem sie uda;)
Miszka82 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dzieki a kim byłes na spocie - czym? granatowe S4 sedan b5 :polew:
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 dzieki a kim byłes na spocie - czym? granatowe S4 sedan b5 najmocniejszy wehikuł na katowickich
akjam Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a to i tak jakos na razie nei skojarzyłem, ale ok.... z czasem sie uda;) No nie wiem bo czasem się zamieniamy furkami...
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a to i tak jakos na razie nei skojarzyłem, ale ok.... z czasem sie uda;) luzik ja jestem tam czesto
Gość elvis80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 właśnie coś mi kompa zasmieca.... otwierają mi si ejakies c**jowate strony chyba będę musial ucikać...
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a to i tak jakos na razie nei skojarzyłem, ale ok.... z czasem sie uda;) No nie wiem bo czasem się zamieniamy furkami... tak wtedy jest śmieszniej
Rekomendowane odpowiedzi