Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jesteś chory więc nie chcieliśmy Ci mówić że będzie się lała vódka i będą dobre dziewczyny http://picasaweb.google.pl/czester1800/Bukowina2010#5454914385520924514 kolega... Ty i tak byłeś chory :gwizdanie: następny kolega... ;( ;( ;( ;(
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Gorillaz - Stylo (Full Version HD Music Video Clip) - Works in All Countries ujdzie przecież jest żałoba
gregory Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jesteś chory więc nie chcieliśmy Ci mówić że będzie się lała vódka i będą dobre dziewczyny kolega... Ty i tak byłeś chory :gwizdanie: następny kolega... ;( ;( ;( ;( To nie była moja impreza, ja byłem tylko gościem tam :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ogólnie Kędzior nie masz czego żałować, było tylko 5 najebanych lasek i 4 najebanych facetów aaa i 2 kierowców Gregory, nie ściemniaj mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 jesteś chory więc nie chcieliśmy Ci mówić że będzie się lała vódka i będą dobre dziewczyny kolega... Ty i tak byłeś chory :gwizdanie: następny kolega... ;( ;( ;( ;( To nie była moja impreza, ja byłem tylko gościem tam :gwizdanie: ty sie juz nie tlumacz :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem cokolwiek to znaczy na bank będzie :kox:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ogólnie Kędzior nie masz czego żałować, było tylko 5 najebanych lasek i 4 najebanych facetów aaa i 2 kierowców Gregory, nie ściemniaj mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: jakich kierowcow gdyby nie oni to impreza sie skonczy o 22.oo :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ogólnie Kędzior nie masz czego żałować, było tylko 5 najebanych lasek i 4 najebanych facetów aaa i 2 kierowców Gregory, nie ściemniaj mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: :beksa: :beksa:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 noo Diman, ja Cię podziwiałem, tak długo wytrzymałeś bez kieliszka
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem ze Stanley'em [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 17:46_________________________________________________ noo Diman, ja Cię podziwiałem, tak długo wytrzymałeś bez kieliszka :kox:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 ogólnie Kędzior nie masz czego żałować, było tylko 5 najebanych lasek i 4 najebanych facetów aaa i 2 kierowców Gregory, nie ściemniaj mówiłeś nawet, dobrze że nie ma tego Kędziora :gwizdanie: :beksa: :beksa: nie bądź smutny, szybko zapomnisz
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem nie bo Stanley mnie pobije ;( [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2010, 17:46_________________________________________________ nie bądź smutny, szybko zapomnisz ta napewno
Adrenalina Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem cokolwiek to znaczy na bank będzie :kox: mam taką jedną świeżynkę w pracy
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 yyyy jak chodziło o Stanleya to zmieniam zdanie to taki cichy chłopak :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem nie bo Stanley mnie pobije ;( nie boj nic stanley co nawyzej moze ci polac kielicha spoko jest
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 mam taką jedną świeżynkę w pracy :kox: :kox: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu
diman Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kędzior, nie smutaj, jak wyzdrowiejesz to poznam Cie z moim diamentem cokolwiek to znaczy na bank będzie :kox: mam taką jedną świeżynkę w pracy no tu juz smakow narobilas we wtorek musisz ja kiedys zabrac na impreze klubowa
Kędzior Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 no dobra Kędzior, już nie będę Cie więcej smucił, napiszę tylko że musisz te dziewczyny poznać, gwarantuję że Cie przebiją w piciu jeśli mnie przebiją w piciu to będę żądał zemsty i wyciągnę wtedy mój miecz i je przebije... :polew:
Rekomendowane odpowiedzi