Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Seves dokładnie tam Kędzior rzuć linkiem bo nie da rady wkleićtej foty na forum
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ok to powiedzcie mi jeszcze koledzy co musze zabrac ze soba?
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ok to powiedzcie mi jeszcze koledzy co musze zabrac ze soba? krate browarów żartuje wystarczy że zaczniesz regularnie wpadać
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ok to powiedzcie mi jeszcze koledzy co musze zabrac ze soba? 2xkrata zimnego piwa lub jakieś seksi laseczki żart oczywiście Kanar która fotkę?
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ok to powiedzcie mi jeszcze koledzy co musze zabrac ze soba? krate browarów żartuje wystarczy że zaczniesz regularnie wpadać i najlepiej A czwórką
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tą którą wrzuciłeś powyżej, przez moment mi sie tak pokazał jakiś gangsta z giwerą za pasem ale teraz dalej mam logo CBA.pl[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 13:30_________________________________________________ ok to powiedzcie mi jeszcze koledzy co musze zabrac ze soba? krate browarów żartuje wystarczy że zaczniesz regularnie wpadać i najlepiej A czwórką nie no BMW też możesz przynajmniej nie bede jedyny ze światłami z BMW :polew:
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dobra spadam Panowie może podłogę umyję :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 dobra spadam Panowie może podłogę umyję :polew: :polew: miłego szorowania baunsujjj
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 albo poczekam aż sie stanley powypina :polew:
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tą którą wrzuciłeś powyżej, przez moment mi sie tak pokazał jakiś gangsta z giwerą za pasem ale teraz dalej mam logo CBA.pl hehehe to miało być dla śmiechu :polew: albo poczekam aż sie stanley powypina :polew: no jak zwykle chłopa tylko wykorzystać
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no nie ma Stan lekko.. ale zachciało sie Awusów to teraz musi odrabiać
seves Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 ok to powiedzcie mi jeszcze koledzy co musze zabrac ze soba? krate browarów żartuje wystarczy że zaczniesz regularnie wpadać i najlepiej A czwórką no ze a4 to ma sie rozumiec a nawet dwoma:) bo z Rybnika na pewno a4 przybede i za sterami Aczwóreczki nie no postram sie wpasc jak najbardziej tymczasem zbieram sie milego popoludnia tam dla Was i wielkie dzieki za zaproszenie [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 13:44_________________________________________________i ze oczywiscie Panowie i Panie;) ech takie faut pas
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 jeździ parę osób z Rybnika zapraszamy czas wszamać jakiś obiadek :>[br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 13:52_________________________________________________ no nie ma Stan lekko.. ale zachciało sie Awusów to teraz musi odrabiać nom jeszcze parę miechów i je odrobi
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Kędzior masz tu z innego ujęcia.. a jak Ci się dalej nie podoba to masz zryty gust :polew: a był taki koleś ubrany w starego junkersa? bo kiedyś widziałam takiego jak cisnął do spodka przebrany za junkersa to był pewnie Pucek
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 przebrany za junkersa to był pewnie Pucek to w sumie się dużo przebierać niemusiał :polew: :polew:
stanley Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 przebrany za junkersa to był pewnie Pucek to w sumie się dużo przebierać niemusiał :polew: :polew: nom, wystarczyło, że dał ostro w palnik...
Kanar Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 zbieram sie do domu.. ileż można pracować
Kędzior Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 przebrany za junkersa to był pewnie Pucek to w sumie się dużo przebierać niemusiał :polew: :polew: nom, wystarczyło, że dał ostro w palnik... nom ja nierozumiem jak tak się można przebierać zbieram sie do domu.. ileż można pracować no nieżartuj że tak krótko dzisiaj w robocie będziesz
Adrenalina Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 :polew: dobra miałeś prawo chociaż tyle że to rozumiesz muhehehe patrz to hehehe kędzior, ta Twoja fota coś mi przypomniała [br]Dopisany: 24 Kwiecień 2010, 14:02_________________________________________________ :polew: "poszedłem z mała na molo.... pełna saszeta, relax..............."
Rekomendowane odpowiedzi